реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олігархізація триватиме

Призначення Олексія Гончарука прем'єр-міністром України призведе до подальшої олігархізації уряду і держави.

Таку думку в ефірі "Прямого" висловив політичний експерт Андрій Смолій.

"В принципі, ніяких сумнівів немає, що це людина з орбіти Ігоря Коломойського, із орбіти групи “Привату”. Навіть вже сьогодні Ігор Коломойський говорив про те, що він фактично задоволений тим, що потенційно прем’єром може бути Гончарук. Перш за все це загрожує подальшою олігархізацією українського уряду та держави", - сказав Смолій.

Він зауважив, що вся та деолігархізація, всі позитивні європейські речі, які відбувалися протягом останніх п’яти років і були направлені на те, щоб вплив олігархів на уряд, парламент і на всі державні інституції зменшувався - опинилися під загрозою.

"Зараз ми бачимо, що навпаки нова влада робить все, щоб олігархи знову повернулися у держуправління. Щоб олігархи збільшували свій вплив і на фінансову систему України, і взагалі на державотворчі процеси в країні", - додав Смолій.

Раніше Тетяна Чорновол також розповідала про співпарцю Олексія Гончарука з Олександром Онищенком.

Нагадаємо, політолог Дмитро Васильєв розповів, що Олексій Гончарук є найбільш ймовірним кандидатом в прем'єр-міністри України, адже він є довіреною особою президента Володимира Зеленського."Прямий"



Теги:Гончарук, Слуга народу, городня, перемога Зеленського, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar