реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олена Зеленська – наступний президент України?

Олена Зеленська – наступний президент України або як все неймовірне може стати реальним

Дуже розумна, скромна та шалено красива нинішня перша леді України має величезні шанси на перемогу на наступних президентських виборах і стати першою жінкою - президентом України. Олена Зеленська зовсім недавно відвідала США і її там приймали як відповідального українського політика, яка вже не буде і не захоче бути миротворцем з підступним російським агресором і не вважатиме за потрібне шукати можливості заглядати в очі Путіну.

Українці, як і вся світова спільнота під час її візиту до Вашингтону, побачили в ній солідного і серйозного представника нашої країни, яка чітко показала свої наміри відстоювати інтереси України, спираючись на беззаперечну підтримку нашого надійного союзника і партнера – США.

Олена Зеленська - єдина кандидатура під час наступних президентських перегонів, якій шостий президент зможе поступитися, незважаючи на свої надзвичайно великі політичні амбіції і наполегливі вмовляння друзів та підлабузників іти на другий президентський термін. Цей серйозний крок з його боку дозволить його дружині теж здолати всіх своїх конкурентів, якщо не в першому турі, то в другому вже точно. З допомогою пані Олени, молодої та чарівної жінки, на українців чекає довгоочікуване припинення колотнечі за владу, яке століттями несло горе та страждання для українців і сприяло в кінцевому результаті колоніальному поневоленню з боку наших агресивних сусідів. У цьому змаганні беззаперечним переможцем виявилася царська, а потім радянська Росія. Сьогоднішній її лідер Путін однозначно заявив про випадковість появи незалежної України і неприховане вже ні для кого бажання знову позбавити українців власної держави. Територія України йому потрібна як майбутній плацдарм для вторгнення у країни Європи, включаючи Берлін та Париж, де вже бували чоботи російських окупантів. Дивно, що про ці історичні факти і реальну, як показують сьогоднішні події в Україні, можливість повторення минулого не хочуть розуміти деякі політики Європи.

Автор не сумнівається у тому, що Олена Зеленська не один раз у розмові сам на сам говорила чоловікові, що у нього головний ворог не Порошенко, а Путін і судові процеси напередодні війни абсолютно недоречні. І тільки з початком підступного і неочікуваного для нього широкомасштабного вторгнення він згадував цю та інші поради дружини, які він безпідставно ігнорував, а керувався підказками свого найближчого оточення. Амбітному політикові завжди дуже важко бачити на власні очі свої помилки та наївність у стосунках з Росією. 2,5 роки мовчазного споглядання за діями чоловіка та його оточення дозволяло пані Олені набратися не меншого досвіду в управлінні державою, ніж у нашого президента. Американці та дружина Володимира Олександровича змусили, звичайно, різними діями і аргументами, дуже швидко перетворити його в солідного президента воюючої країни.

Це стало великою несподіванкою для багатьох лідерів Європи і особливо Путіна, які знали до цього зовсім іншого Зеленського. Тому зовсім не дивною була позиція деяких західних політиків не надавати сучасне озброєння Україні, адже, як вони вважали, Путін через 3-4 дні захопить Київ. На превеликий жаль це була досить реальна оцінка діяльності нашого президента за 2,5 роки свого правління.

Американці абсолютно погоджувалися з цією думкою, але як більш сильні аналітики розуміли, що потрібно надавати допомогу не Зеленському, а Україні як державі, яка самовіддано веде боротьбу проти Росії. Вони бачили поруч зі слабкістю керівництва України надзвичайно сильні якості ЗСУ і тому це стало запорукою надання військової допомоги нашим воїнам, які захищають не тільки власний народ, але і прагматичних та безтурботних європейців.

Автору дуже імпонує, що США та Великобританія не залишили поза увагою мої статті «Чи стане в майбутньому Україна геополітичним гравцем або хто допоможе їй у цьому?» опублікована в листопаді 2014 року на сайті «Європейська Україна» та «Агресія Росії проти України – випадковість чи закономірність?» опублікована під псевдонімом у серпні 2016 року на сайті «Сіверщина». Цілком зрозуміло, що автор писав їх у першу чергу для керівництва США, чудово розуміючи, що попередній як і нинішній президент просто не звернуть увагу на пророчі статті маловідомого історика. На моє щастя аналітичні центри США як завжди виявилися на висоті. Ніяк не наважуся опублікувати свою повну нісенітницю, з якою я познайомив у часи засилля КДБ напередодні Всеукраїнського референдуму 1991 року декількох чернігівських політиків, про те, що як тільки станемо незалежною державою будемо чекати на агресію з боку Росії. Зважаючи на реакцію в той час і особливо сьогодні то спробую опублікувати на широкий загал досить цікаві спогади.

Для скептиків можу сказати наступне. Здійснити публікацію про майбутню війну з Росією я не міг, адже попереджати зарані українців про страшну трагедію було не бажано. Зарані повідомити приємну новину про перемогу над Росією я своєчасно не зробив, бо вже багато хто озвучував про це, а ось станом на 28 липня 2022 року я особисто не чув ні від кого інформації про вірогідність перемоги на наступних президентських виборах Олени Зеленської. Від втілення у життя цього прогнозу виграє Україна, тому його можна озвучувати і зарані, головне наводячи переконливі аргументи. На жаль, автор може навести тільки частину з них, не бажаючи образити з десяток інших політиків.

США, як ніхто інший, розуміють велику, а може й смертельну небезпеку, у жорсткій боротьбі за майбутню владу В. Зеленського, П. Порошенка, Ю. Тимошенко. Тому вихід на сцену Олени Зеленської буде можливо і не дуже приємною несподіванкою для всіх трьох. Так прихильники Зеленського зуміють проголосувати за дружину їхнього кумира, хоча б заради того щоб він не став в очах української та світової спільноти брехуном, адже обіцяв іти тільки на один президентський термін. Прихильники Порошенка, розуміючи що їх лідер не здобуде перемоги спокійно очікуватимуть майбутнє президенство пані Олени. Ну а Юлія Володимирівна, як надзвичайно досвідчений політик та жінка, зрозуміє, що Олена Зеленська буде мати в українських чоловіків явно більшу перевагу над нею і тому зможе вперше за багато років вже не виставляти свою кандидатуру. Про плюси цього для Тимошенко автор не вважає за потрібне висловлюватися.
Вже зараз тільки дехто, а потім буде маса політологів та політтехнологів, які будуть розповідати про значні переваги Олени Зеленської над всіма іншими рейтинговими кандидатами в президенти. Саме головне, що її команді вперше в історії України буде заборонено займатися «чорним піаром» і майстри цієї справи не отримають фінансування від її штабу. Це відразу приверне на її сторону виборців для яких чесна передвиборча боротьба викликає моральне задоволення і повагу до таких політиків.

Тих, кого може злякати недосвідченість пані Олени варто сказати, що Володимир Олександрович серед усіх реальних, а не технічних кандидатів, був найбільш недосвідченим у державних справах і зокрема у питаннях зовнішньої політики. Олена Зеленська на помилках свого чоловіка вже здобула такий досвід управління країною, що багатьом і не снилося. Вже з першого дня президенства вона буде знати як діяти і що робити, особливо у кадрових питаннях і не захоче повторювати помилки як Порошенка так і Зеленського.

Із абсолютно зрозумілих причин пані Олена ніколи публічно не критикувала діяльність свого чоловіка, хоча без сумніву інколи і висловлювала своє невдоволення сам на сам чи у вузькому колі. З початком широкомасштабного вторгнення Росії вона поступово стала помітною не тільки як перша леді, а вже під час поїздки до США вона вже впевнено переконувала конгресменів і всіх з ким мала ділові зустрічі у необхідності надання більш сучасного озброєння. Уважні американці зрозуміли, що перед ними впевнений і солідний політик з власною думкою, який так потрібен Україні не тільки сьогодні, але й на перспективу.
Життєва мудрість дозволить Володимиру Олександровичу з часом почесно і навіть з гордістю відійти в тінь своєї чарівної дружини та потурбуватися і уберегти її від можливих не бажаних помилок. Олена Зеленська може стати тільки сьомим президентом і цьому посприяє шостий, який чудово розуміє, що з усіх майбутніх кандидатів вона найкраща для нього кандидатура, адже будь-хто з його оточення має просто нульові перспективи на перемогу.

Отже, у президента Зеленського створюється чудова нагода надалі займатися тільки справами успішної боротьби з російською агресією і не думати про непотрібний вже для нього президентський рейтинг та не дозволяти своєму оточенню займатися політичним переслідуванням тих, хто в майбутньому міг стати конкурентами на виборах. Пані Олені це все абсолютно не потрібно. Завдяки Олені Зеленській відійде у небуття штучно створене нашою «п’ятою колоною» на догоду Кремлю поділ українців на «порохоботів» і «зеленоботів» та їхні часто безпідставні звинувачення на адресу один одного. Стане реальністю поділ на свідомих українських громадян та прихильників «русского мира», кількість яких за допомогою Путіна стала суттєво меншою, але, на превеликий жаль, вони і надалі будуть жити серед нас. Значною буде залишатися і кількість так званого з часів Французької революції «болота», яке в силу своїх інтелектуальних здібностей і надалі будуть залишатися аполітичними, що досить успішно роками використовувала у своїх цілях Московія, а нині Росія.

Валентин ЛУТЧЕНКО



Теги:команда ЗЕ, олена Зеленська, Валентин Лутченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar