реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олександр Кодола звозив ніжинських жінок до парламенту

За ініціативи Олександра Кодоли «ділові жінки» Ніжина побували в українському парламенті . Про це повідомила прес- служба народного депутата.

Народний депутат України Олександр Кодола продовжує започатковану ним добру традицію безпосереднього знайомства виборців з роботою вітчизняного парламенту. 10 грудня на екскурсії у Верховній Раді Україні на запрошення Олександра Кодоли побували члени Ніжинської громадської організації Ліги «Ділова жінка».

Екскурсанти на чолі із головою організації Тамарою Стратілат переконались, що сесійний будинок Верховної Ради є не тільки важливим осередком політичного життя нашої країни, а й величною архітектурною пам’яткою столиці.

В ході зустрічі Олександр Кодола розповів ніжинкам про особливості роботи та обов’язки депутата у сесійній залі та роботу законодавчого органу загалом.

- Я переконаний, що такі зустрічі повинні відбуватися якомога частіше. Депутат як представник інтересів своїх виборців повинен висвітлювати свою роботу і максимально співпрацювати з людьми. Приємно, що в Ніжині є такі активні жінки, справжні патріоти свого міста й держави. Тому я вдячний за виявлений вами інтерес і сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю, - зазначив Олександр Кодола.

Гості з Ніжина побували не тільки в сесійні залі та кулуарах парламенту, але й у робочому кабінеті Олександра Кодоли. Ознайомились, вони і з особливостями роботи Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, в якому народний депутат працює заступником Голови.

- Тут у комітеті я безпосередньо займаюсь законопроектною роботою, ми готуємо та попередньо розглядаємо питання, які належать до повноважень Верховної Ради України. Комітет виконує контрольні функції у сфері будівництва та архітектури, житлово-комунального господарства та економічного розвитку. Розвиток територій – наше пріоритетне завдання, і оскілки, я представляю у парламенті саме Чернігівщину і зокрема громаду Ніжина, у першу чергу в роботі у комітеті я враховую інтереси своїх виборців, - наголосив народний депутат.



Теги:ділові жінки, Олександр Кодола, Ніжин, Верховна Рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Справді, у Ніжині жінок-підприємців може й більше за чоловіків. А от у міській раді жінок усього 4 з 36, у виконкомі 3 з 14, хоча серед службовців у "білому домі" їх більшість. Не хочуть брати на себе відповідальності чи їм не довіряють ніжинці?
avatar