реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олег Тягнибок у Чернігові: "Таку владу треба душити голими руками"

Під час зустрічі з підприємцями Чернігова лідер всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок розповів про аферу влади із закупівлею препарату "Теміфлю":
-- Ми всі бачили як міністр закордонних справ, прем"єр-міністр зустрічали літака із ліками проти грипу "Теміфлю" і це подавалося як великий успіх цієї влади. петро Порошенко хвалився, що закупили у Швейцарії ці ліки дуже дешево -- всього по 251 гривні. Але журналісти докопалися, що фірма-виробник у зв"язку з пандемією для країн, що розвиваються і в цьому списку є Україна, встановила ціну від 3 до 5 євро. Рахувати ми ще не розучилися -- це значно дешевше державних закупок! Та ще й виявилося, що профілактично ці ліки вживати взагалі не можна, бо зашкодять. То як нормальному українцю ставитися до такої влади?!

Кандидат у Президенти Олег Тягнибок зустрівся з жителями Чернігова у міському Палаці культури, відвідав керуючого єпархією УПЦ Київського патріархату єпископа Чернігівського і Ніжинського Іларіона, культурно-мистецький центр чернігівської "Просвіти" "Інтермеццо", де виділив власні кошти для придбання книг для пацієнтів обласної дитячої лікарні.

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:Таміфлю, Тимошенко, свобода, Тягнибок, порошенко


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Тягибок виявляється брехун?! "Как сообщалось 1 ноября на сайте Президента Украины Виктора Ющенко, по договоренности с компанией- производителем, цена на "Тамифлю" составит 67 грн. За упаковку. "Это специальная цена для страны, терпящей бедствие от эпидемии", - отметила пресс-секретарь Президента Ирина Ванникова. " http://news.liga.net/news/N0938246.html
avatar
2
Про ціну в 231 грн. заявляв Порошенко. А зустрічати їздила леді Ю._ Капельман-Грігян-Тимошенко.
avatar
3
Тягнибок наш президент
avatar