реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Олег Тягнибок:" Дідько з вашою владою!"

Саме так прореагував лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок на прес-конференції у "Просвіті", оцінюючи чернігівську владу, яка відмовила у проведенні зустрічі в міському палаці культури "Хімік".

Як заявляє осередок ВО "Свобода", особисто заступник міського голови Станіслав Віхров винен у зриві такої зустрічі, запланованої на 28 січня в Чернігові. Партійний осередок звернувся з відповідними заявами до прокуратури. Проте і в Ніжині та Крутах зустрічі Олега Тягнибока під знаком питання: принаймні, у Крутах, у Будинку культури, концерт, на якому мав бути лідер ВО "Свобода", зірвано. Зате у Прилуках зустріч має відбутися сьогодні ввечері.

Олег Тягнибок висловив упевненість, що така настанова йде від центральної влади, яку він назвав українофобською. "Режим Януковича значно сильніший режиму Кучми", -- заявив очільник ВО "Свобода". Відміну харківських угод, прийняття закону про стратегічні підприємства, продаж Європі російського газу на кордоні України і Росії -- ставить "Свобода" завданнями для нової влади.



Теги:Просвіта, Олег Тягнибок, Чернігів, свобода


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Как бы регионалы не старались, все уже поняли, что от них народу пользы нет. Партия жуликов и воров не может развивать экономику и общество.
avatar
2
Тягнибок ледь не єдина порядна людина у політикумі . Треба за нього голосувати.
avatar