реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Олег Барна виграв суд. Посмертно

Проти брехливих журналістів "Плюсів", які його цькували.

Дружина Олега, пані Ольга Барна згадує, що в останньому sms перед виходом в бій, чоловік просив родину продовжувати суди , щоб захисти його чесне ім'я. Олега цькували, бо він був правдолюб і критикував нинішню владу. Сьогодні пані Ольга отримала рішення суду по справі № 758/6759/19 , яке вступило в силу ще 17 квітня 2023 року.

Ухвала: "Позов Барни Олега Степановича до Колтунова Ігоря Сергійовича про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації - задовольнити повністю".

Ігор Колтунов- журналіст "Плюсів", який розпочав флеш-моб "Ідіть у с..." й зводив наклепи на Олега про голосування за гроші, купу іншого бруду, приїжджав під будинок до Олега. Ця ж компашка і під моїм будинком в селі лазила.

Ухвала суду вступила в дію півроку тому! Але і досі ані Колтунов, ані "Плюси" в рамках марафону не принесли вибачень перед родиною Олега і жодних спростувань.

"Європейська Солідарність" вимагає від журналіста і телекомпанії «1 плюс 1» негайно виконати рішення суду, принести спростування і вибачення.

Олеже, світла памʼять. Дякуємо, що був таким. Справжнім.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:Олег Барна, Ірина Геращенко, журналістика, Європейська солідарність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar