Ох, і їдять! (статистика)
За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, у IV кварталі 2011р. населення області витрачало на харчування більше половини своїх доходів (55,5%).
Щомісячно середньостатистична сім’я спрямовувала на продукти харчування 1854 грн. (включаючи вартість продуктів, отриманих із особистого підсобного господарства). Найбільше грошей витрачалося на м’ясо та м’ясопродукти – 364 грн., на хліб і хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) – 261 грн., молоко, сир та яйця – 237 грн., на овочі, включаючи картоплю, – 222 грн., олію та жири (сало, масло тощо) – 196 грн.
Середньомісячна вартість харчування одного жителя становила 792,4 грн., а добова вартість – 25,8 грн.
Однією особою в середньому за місяць спожито 20,7 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 5,7 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 21 яйце, 2,5 кг риби й рибопродуктів, 5,9 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 2,2 кг олії та інших рослинних жирів, 10,7 кг картоплі, 8,9 кг овочів і баштанних, 4,5 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,7 кг хліба та хлібних продуктів.
Головне управління статистики у Чернігівській області
Щомісячно середньостатистична сім’я спрямовувала на продукти харчування 1854 грн. (включаючи вартість продуктів, отриманих із особистого підсобного господарства). Найбільше грошей витрачалося на м’ясо та м’ясопродукти – 364 грн., на хліб і хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) – 261 грн., молоко, сир та яйця – 237 грн., на овочі, включаючи картоплю, – 222 грн., олію та жири (сало, масло тощо) – 196 грн.
Середньомісячна вартість харчування одного жителя становила 792,4 грн., а добова вартість – 25,8 грн.
Однією особою в середньому за місяць спожито 20,7 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 5,7 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 21 яйце, 2,5 кг риби й рибопродуктів, 5,9 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 2,2 кг олії та інших рослинних жирів, 10,7 кг картоплі, 8,9 кг овочів і баштанних, 4,5 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,7 кг хліба та хлібних продуктів.
Головне управління статистики у Чернігівській області
Читайте також |
Коментарі (0) |