реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Огляд HQD: Elf Bar та Cuvie Plus

Відомий світовий виробник «HQD» працює понад 10 років, заробивши хорошу репутацію та популярність у всіх країнах Європи. Сьогодні HQD успішно позиціонує на ринку країн колишнього СНД.

У цьому огляді будуть розглянуті популярні моделі компанії HQD та їх головні переваги, характеристики, дизайн та відмінності. Моделі HQD Cuvie Plus  і HQD Elf bar 800 стали найпопулярнішими із серії, одноразових вайпів. Багато хто вже чув про відомого виробника HQD.

ОГЛЯД МОДЕЛИ Elf bar 800

Апарат Elf bar - це одноразова модель, з витонченим естетичним оформленням є звичайною, капсулою, одноразового використання та  попередньо наповнена ​​ароматною рідиною, зовні капсула, захищена - сучасним корпусом.

Elf bar 800  -  забезпечений батареєю ємністю 550 мАч  і вже заповненою капсулою, об'єм якої становить 3,2 мл . У середньому цього запасу, вистачає на 700 - 800 затяжок. Щільний повітряний потік регулюється, електричною напругою, щоб прийти до смаку кожному любителю, фруктових ароматів. Концентрація нікотину безпечна, тому що не перевищує 0%,  а густота пари посилюється за допомогою сили втягування. Слід зазначити, що elf bar є сучасним та функціональним девайсом у порівнянні з популярними моделями інших виробників. 

Увага! Модель Elf Bar 800 є - безпечною і НЕ викликає звикання, так як ЗАПРАВЛЕНА, БЕЗ НІКОТИНОВОМУ НАПОВНЮВАЧЕМ (Нікотин - 0%)  

Мережа вейп шопів магазину "VAPE2GO"

«VAPE2GO»  - це мережа магазинів "Вейп ту Гоу", яка реалізує продукцію з 2016 року протягом більш ніж 6  років . Компанія пропонує лише сертифіковану продукцію: все необхідне для електронного ширяння та вайпінгу в Україні. На сьогоднішній день мережа помітно розширюється і присутня вже в 10-ти обласних центрах України, а саме, серед яких Одеса, Київ, Дніпро, Чорноморськ, Маріуполь, Кривий Ріг, Вінниця, Тернопіль, Херсон, Запоріжжя. Географія нашої мережі постійно розширюється. Компанія «VAPE2GO» завжди, щоб надавати якісні послуги всім шанувальникам електронного ширяння

Опис HQD Cuvie Plus

Отже, нещодавно HQD випустили кілька нових серій одноразових моделей: Є HQD Melo , HQD Cuvie Plus , HQD King  , HQD MAXX  і так далі. Зараз ми докладніше розглянемо лінійку HQD Cuvie Plus  та детальніше розглянемо гарну новинку. HQD Cuvie Plus  Energy Drink, яка показана на зображенні.

Параметри HQD Cuvie Plus

  • Розмір: 101×18×18 мм
  • Вага: 45 г
  • Місткість електронної рідини: 5,0 мл
  • Акумулятор: 950 мАг
  • Опір котушки: 1,8 Ом
  • Потужність: 7~12 Вт
  • Вхідна напруга: 3,7 В

Дизайн та оздоблення

Форм Фактор моделі  "Cuvie Plus" дуже схожі на серію "Elf Bar" Той же глянсовий алюмінієвий корпус з та сама, але злегка витончена ручка.

Об`єм. Відразу варто помітити, що впадає в око, це те, що у моделі "HQD Cuvie" на 2 мл об'єм для рідини, менший, ніж у "HQD Cuvie Plus", а загальна маса, гаджета "Cuvie Plus", навпаки важче, ніж у "HQD Cuvie". 

Основні відмінності. Перше, відмінність у мундштуку та нижній частині вайп інструменту, тому що мундштук "HQD Cuvie Plus" закруглений і виконаний у старому дизайні «Old School». Простіше кажучи, схожі на моделі попередніх сабомних вайпів, хоча шанувальників "старого стилю" достатньо. Модерн впроваджується в нашу країну, дуже повільно, тому що з кожним місяцем любителі цікавляться свіжими новинками.

Враження, на думку клієнтів . Модель "Cuvie Plus" нагадує форму сніжинки, якою в центрі просвічується яскравий світлодіод, навіть через матову пластикову кришку, з легким червоним відтінком.

Імідж. Далі, можна легко, помітити, нижній частині, що виділяється блиском хромоване кільце, що надає моделі більше дорожнечі і більшої солідності власнику прекрасної моделі Cuvie Plus.




Теги:споживач, вейп, Cuvie Plus, Elf Bar


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Есть вариант еще заказать с доставкой домой для тех кто не любит ходить по магазинах и для этого достаточно зайти в онлайн вейп шоп и заказать себе все что необходимо! Особенно если такой магазин старается держать высокие стандарты качества!
avatar