реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Одне питання до Вадима Колєсніченка

Нардеп Вадим Колесніченко хоче судитися з дівчиною-оператором за те, що вона не пустила його в літак без паспорта. Інцидент стався в суботу в столичному аеропорту "Київ". Рано вранці регіонал намагався вилетіти рейсом з Києва до Сімферополя, але на борт його не пустила співробітниця компанії Swissport, яка обслуговувала авіаперевізника Air Onix, Юлія Пініжаніна. За це нардеп погрожував їй звільненням.

"Я з 2006 року літаю по посвідченню народного депутата. Ніколи у мене не вимагали паспорт, в тому числі і ця авіакомпанія, - каже "Сегодня" Колесніченко. - Але цього разу співробітниця компанії відмовилася пустити мене на літак без паспорта, якого при собі в той момент у мене не було. Через неї у мене зірвалася зустріч з виборцями, і я не зміг відкрити змагання з пауерліфтингу, які організував. А ще були марно витрачені бюджетні гроші за квиток - 1700 грн. Власне, моє посвідчення пояснює, чому я літаю за держрахунок, а паспорт цього б не підтвердив. Ситуація мене ще більше обурила, коли переді мною без паспорта пропустили на борт прокурора. Я думаю, що це просто політичне переслідування за мої політпогляди!" Колесніченко таки вилетів увечері в суботу в Крим іншою авіакомпанією - без паспорта. Але до цього написав заяву в міліцію. "До генпрокурору звертатися не буду. Є заява і свідки, цього достатньо", - говорить він.

У компанії, де працює Юлія, кажуть, що остаточне рішення про те, щоб не реєструвати Колесніченко, ухвалив працівник Air Onix. Але представники авіаперевізника відмовилися давати коментарі. Юлія поки теж уникає преси. "Її можна зрозуміти, переживає, звичайно, - сказала одна з її колег. - Юля намагається не підтримувати інтерес до себе в цій ситуації, щоб не вступати в конфронтацію з Колесніченко. Адже вона просто діяла згідно інструкції, а в підсумку її хочуть зробити винною . Ми за неї горою! Наша компанія буде підтримувати Юлю до кінця, і ми впевнені, що до суду справа не дійде. Всі впевнені в її правоті, на місці Юлі так вчинив би кожен ".

Тим часом в соцмережах 23-річну Юлю з Вінницької області вже називають героїнею. На її сторінці "ВКонтакте" абсолютно незнайомі їй люди залишають повідомлення з вдячністю: "Спасибі. Ви справжня героїня!", "Всього попросити паспорт у чоловіка, як відразу ж депутат покладений на лопатки і кличе міліцію!" ...

Ньюс. ру



Теги:Пільги, Колесніченко, народні депутати


Читайте також



Коментарі (0)
avatar