реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Оцінені шанси українських команд в Лізі чемпіонів

Українські футбольні гранди – «Динамо» та «Шахтар» готуються до старту в головному клубному турнірі Європи – Лізі чемпіонів.
«Динамівці» на правах чемпіона країни минулого сезону розпочнуть свій шлях в ЛЧ одразу з групової стадії, жеребкування якої відбудеться лише 26 серпня. А от «Шахтарю», який посів другу сходинку в минулій кампанії Української Прем’єр-ліги, доведеться долати на шляху до основної стадії Ліги чемпіонів одразу два кваліфікаційних бар’єри, і перші матчі у відборі команда зіграє вже на початку серпня.

Оцінюючи шанси «Гірників» подолати кваліфікацію ЛЧ, експерти беттинг-ринку схиляються до думки, що вірогідність успіху команди, яку влітку очолив відомий італійський фахівець Роберто Де Дзербі, дорівнює приблизно 47%. Такий висновок можна зробити, ознайомившись з котируваннями, які пропонує на успіх «Шахтаря» в кваліфікації відома компанія 1хСтавка. Тут завжди можна знайти широкий вибір об’єктів для парі на провідні футбольні змагання Європи та світу, і якщо скачати 1хСтавка у вигляді додатку на свій телефон, або ж інший зручний девайс, можна завжди залишатися в курсі котирувань на найближчі матчі українських клубів в євро кубках та інших змаганнях.

Цікаво, що, навіть незважаючи на те, що «Шахтар» ще не пробився до основного раунду Ліги чемпіонів, аналітики вже оцінили шанси команди на перемогу в турнірі загалом. Щоправда, вони не надто високі – коефіцієнт 751.00 свідчить лише про 0.1% вірогідності історичного успіху «Гірників». А от у «Динамо», яке вже точно буде серед кращих команд Старого світу, шанси на здобуття трофею трошки вищі – коефіцієнт 401.00, і вірогідність в цьому випадку – 0.2%. Ми ж додамо, що головними фаворитами кампанії аналітики наразі вважають англійський «Манчестер Сіті» (вірогідність тріумфу – майже 25%) та німецьку «Баварію» (майже 17% шансів на успіх).
Нагадаємо, що минулого сезону «Динамо» і «Шахтар» виступали на груповій стадії ЛЧ, і тоді українські футбольні гранди синхронно посіли треті сходинки у своїх квартетах. Після цього кияни та «Гірники» перемістилися у другий за статусом євро кубок – Лігу Європи, де вибули на стадії 1/8 фіналу. «Динамо» поступилося майбутньому переможцю турніру – іспанському «Вільярреалу» (0:4 за підсумками двох матчів), а «Шахтар» виявився слабкішим за італійську «Рому» (1:5).



Теги:Спорт, Футбол, Ліга Чемпіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar