реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Оце так "розвод"!

Українські нелегали «розвели» податкову Англії на 4,5 мільйони
Група нелегальних іммігрантів з України, повідомляє Ура-Інформ, обдурила британських податківців на 4,5 млн. фунтів стерлінгів: шахраї витрачали гроші британських платників податків на відпочинок на Карибах, дорогі машини і дівчат за викликом.

Як повідомляють британські ЗМІ, 11 затриманих визнали себе винними. Податківці витратили 3 роки на те, щоб вивести нелегалів на чисту воду. Шахраї подали 1600 заяв на повернення переплачених податків від імені вигаданих робітників-мігрантів. При цьому суми (1000 - 98000 фунтів) поверталися на банківські інтернет-рахунки, відкриті нелегалами за підробленими документами.

Нелегали змогли переконати податкові служби у вірності документів, зареєструвавши кілька «липових» будівельних компаній. У податковій відзначили, що досить великі суми переводилися українським поплічникам злодіїв, пов'язаних з організованою злочинністю.

В ході судових слухань стало відомо, що організатор групи Володимир Панчак був заарештований в березні 2009. Панчак примудрився керувати злочинною групою з в'язниці в очікуванні судового слухання. В ході обшуків поліція вилучила записні книжки з важливою інформацією про діяльність ОЗУ і готівку в сумі 361 тис . фунтів.

Панчак засуджений до 6 років і 1 міс. позбавлення волі. Інші 10 членів угрупування також засуджені. При цьому 12-й учасник ОЗУ Віталіус Костромінас оголошений в розшук: чоловік втік, вистрибнувши з 4 поверху квартири в Брентфорд під час обшуку.




Теги:Володимир Панчак, шахраї в Англії



Коментарі (0)
avatar