реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Обмеження руху: що ж це воно їде?

До уваги учасників дорожнього руху!
28 травня з 09.00 до 15.00 години в зв’язку з проїздом охороняємої особи, буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів на деяких ділянках автодоріг.

Зокрема: на автодорозі державного значення Київ – Чернігів – Н. Яриловичі (М – 01) від кордону з Чернігівською областю до села Кіпті, а також на автодорозі державного значення Кіпті – Глухів – Бачівськ (М – 02) від села Кіпті до міста Батурин.
Аби уникнути незручностей в процесі руху в зазначений час, рекомендуємо по можливості утриматись від пересування даними ділянками доріг Чернігівської області.

У разі виникнення ускладнень в процесі руху, пов’язаних з несправністю транспортних засобів, або якщо Ви стали свідками ДТП, чи іншої нестандартної ситуації на дорозі, телефонуйте за номером „Гарячої лінії ДАІ” (0462) 5-63-02.

Прес–служба Державтоінспекції Чернігівської області

Від "Сіверщини".
Маршрут показує рух від кордону з Білоруссю до Батурина. Невже в гетьманську столицю їде білоруський "Бацька"? Хоча стиль пересування -- азіатський -- більше нагадує рух російської високої особи, яка за зростом може бути якраз дуже невисокою... А ось глянути на те, що набудував В.Ющенко в Батурині проти Росії -- треба...




Теги:обмеження руху, Кіпті, Батурин, ДАІ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar