реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Обережно: складна погода спричиняє смертельні аварії

Складні погодні умови останньої доби спричинили кілька дорожньо-транспортних пригод на автошляхах Чернігівщини.

На 108 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ (Борзнянський район) о 18 год. 30 хв. 29 листопада водій автомобіля "Тойота Авалон" виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Рено Магнум". Внаслідок пригоди водій автомобіля "Тойота Авалон" від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці аварії.

У в с. Буянки Ріпкинського району 29 листопада за складних погодних умов (снігопад, сніговий накат) водій автомобіля ЗАЗ-1102 не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, 1996 року народження. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Ріпкинської центральної районної лікарні.


У Чернігові по вул. Рокосовського біля будинку № 30 о 12 год. 25 хв. 29 листопада водій автомобіля ВАЗ-21214 на регульованому пішохідному переході здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, 1998 року народження, що перетинав проїжджу частину дороги на червоне світло світлофора для пішоходів. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної дитячої лікарні.

А неподалік залізничної станції "Макарівка" (Бобровицький район) о 4 год. 10 хв. 30 листопада вантажним потягом № 3501 було смертельно травмовано невідому особу чоловічої статі. Затримки руху залізничного транспорту не було.

Стан доріг:
Для обслуговування доріг області від ДП "Чернігівоблавтодор" задіяно 125 одиниць техніки та 153 чол. обслуговуючого персоналу. Стан доріг задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечується.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 29 листопада до 20 години 30 листопада очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі сніг, мокрий сніг, місцями сильний. Вдень невеликий сніг, мокрий сніг. Подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура по області протягом доби 2-7° морозу.

В. М. Рига,
начальник управління з пиатнь надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи




Теги:автошляхи Чернігівщини, прогноз погоди, аварії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar