реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

О зохен вей, антисемітизм в Україні

Минулого року посол Ізраїлю Джоель Ліон заявив, що в Україні спостерігається підйом антисемітизму.
Це той посол що заявив : «Для України настав час визнати своє нацистське минуле і перестати прославляти посібників німецьких фашистів» , через марш в Києві на честь Степана Бандери і вимагав негайно скасувати рішення Тернопільської міської ради про присвоєння міському стадіону імені Романа Шухевича...

А коли Сара Нетаньяху викинула шматок привітального короваю і знехтувала українськими традиціями, заявив, що весь інцидент з короваєм був очевидно ненавмисним і неважливим...

Будем сподіватися, що новопризначений посол Ізраїлю,-Михайло Бродський розуміє, що справа посла - покращувати відносини двох країн, а не бути генератором конфліктів.

Але на днях Олег Вишняков, Почесний Консул Держави Ізраїль у Західному регіоні знову нагнітає в своїй статті:" Слово на букву "Ж". П'ять причин зростання антисемітизму в Україні." Фокус і у фБ .

Цитую: "Кількість антисемітських нападів за минулий рік в Україні дійсно виросла — з нуля до чотирьох.
Цьогоріч поки заяв про злочини не було☝. Чому так стрімко зріс рівень антисемітизму в Україні?"

Це маніпуляція, знущання чи спекуляція? Чотири випадки минулого року , з яких два випадки в Умані були не через національність, а через страх перед ковідом, і жодного☝ випадку цього року,- зовсім не тягнуть на величезну проблему, якій треба присвячувати статті, пости і кричати: " О зохен вей, алярм!"

Ну так, де ще треба шукати антисемітизм, як не в Україні, де президент, а свого часу ще і прем'єр(Гройсман) одночасно,- іудеї, про їх кількість у ВР, КМ, мерів міст взагалі мовчу. Коломойський, Пінчук, Фірташ... в Україні , як сир в маслі, лиш подвоюють свої статки і через свої телеканали зомбують гоїв. Хоча в тому ж Ізраїлі Коломойського тягають по судах, не говорячи про США, Великобританію...

Відомо, як "толерантно" хасиди святкують в Умані .Такі чемні , не смітять , ні до кого не чіпаються, не буянять...

А як 19 січня 2019 року, в день Хрещення Господнього, в Умані по варварськи відбили ноги фігурі Іісуса Христа на дерев’яному хресті на березі річки Кам’янка(фото), забули?

В Україні антиукраїнства більше, ніж антисемітизму, - порахуймо, скільки випадків, коли нападали (фізично і вербально) за те, що люди - українці і говорять українською.

Днями на Оболоні в Києві прихильник бойовиків "ДНР" із криками "Ща буду стрелять по "хохлам" е**ным. "Хохлы", пи***асы, ходят, с**а возле этого "Дрим Тауна" е***его. Вот, хохол пи***ет", з пістолета відкрив вогонь по перехожих біля ТЦ "Дрім Таун". І тішився: "С**а, надеюсь, попал. Все, служи "ДНР" во имя России-матушки и Владимира Путина. Как я мог поступить иначе? Все, пацаны, слава России".

Порахуйте краще конфлікти, пов'язані з українофобією в країні під назвою Україна, та й ізраїльський кнесет щось не поспішає визнавати Голодомор геноцидом українського народу.

Олег Вишняков там же питає: "Через місяць паломники з усього світу з'їдуться до Умані, святкувати єврейський новий рік. Чи готова Україна приймати гостей?"

Ті, кого ви називаєте 'паломниками', - не гості і національність тут не має значення. Чи ви б потерпіли у себе вдома, в Ізраїлі те, що виробляють ці ''гості'' в Умані? Що ви постійно з них робите жертв і наголошуєте на ''антисемітизмі'' в Україні? Ізраїль має брати на себе відповідальність за поведінку своїх громадян і збитки, які вони наносять українському місту, а не кричати про антисемітизм!

Бо так докричитесь, що коли всіх цих зеленських, коломойських, дубінських і решту бужанських стануть притягати до відповідальності за злочини, які вони чинять сьогодні, то знову буде антисемітизм...

Зиновій ГУЗАР

Р.S. Будівництво меморіальної синагоги в Бабиному Яру(фото в першому коменті) на місці Кирилівського православного кладовища, це теж антисемітизм?



Теги:Україна - Ізраїль, українофобія, Зиновій Гузар, умань, антисемітизм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar