реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Новорічна анкета: коротке, відкрите протистояння з Росією буде - Юрій Соболь

Новорічна анкета нашого сайту: підсумки 2014 року для України і для вас особисто, прогноз на 2015 рік. Відповідає Юрій Соболь - працював генеральним директором Національного архітекурно- історичного заповідника "Чернігів стародавній", член правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка:

1) Рік вчергове показав: українці - вільнолюбиві нащадки козаків і гайдамаків. Недаремно помирали за свободу в часи УНР і УПА, гинули шестидесятники - добрі зерна дають сьогодні добрі сходи.. Підтверджуються слова Тараса Шевченка "Борітеся - поборете! Вам Бог помагає!". Сьогодні ми бачимо: не всі гайдамаки вмерли! Пригадується роман Старицького "Останні орли" - раджу його перечитати. 2014 рік підтвердив: ідеї Руху і "Просвіти" не пропали задарма.

2) Рік подарував надію на краще в особистому і сімейному житті.

3) Надіюсь, що українська армія нарешті стане найбільш боєздатною армією на Старому континенті - у Європі. Пройде референдум про вступ до НАТО з позитивними наслідками. також буде реалізоване асоційоване членство України з ЄС. Але й буде відкрите, хоч і коротке протистояння з російською армією, що закінчиться українською перемогою.

Питав Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:НАІЗ Чернігів стародавній, чернігівська Просвіта, прогноз на 2015, Юрій Соболь, новорічна анкета


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
За время "короткого противостояния" армия РФ дойдёт да Львова. Не нужно нести всякую фигню и озлоблять людей. Вы уже договорились, что остались без Крыма и части Донбаса.
avatar