реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Новий прокурор Чернігівщини обіцяв зайнятися справою розгону євромайдану

Нового прокурора Чернігівської області представили вчора. Він пообіцяв першочергово зайнятися розслідуванням справи про розгін євромайдану у Чернігові. Цю справу його попередник, Володимир Стеценко - друг Валерія Дубіля, всіляко гальмував і кілька разів закривав.

Дійшло до маразму, коли прокуратура заявила, що апаратуру громадської організації забрали невідомі особи. Ага, в оточенні десятків міліціонерів, під командою заступника начальника обласної міліції Едуарда Гребенюка - невідомі...

Довідка про нового прокурора.

Чібісов Дмитро Олегович народився в 1978 році

У 2000 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.

Свою роботу у органах прокуратури розпочав у листопаді 2000 р. слідчим Хмільницької міжрайонної прокуратури Вінницької області.

Надалі працював на посадах слідчого прокуратури Дніпровського району м. Києва, прокурорів та старших прокурорів відділів прокуратури міста Києва, начальника відділу захисту прав і свобод громадян та інтересів держави управління правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури міста Києва, заступника прокурора Оболонського району м. Києва, Переяслав-Хмельницького міжрайонного прокурора Київської області.

З жовтня 2014 року працює заступником прокурора Київської області.



Теги:розгін євромайдану, прокуратура Чернігівської області, Революція Гідности


Читайте також



Коментарі (0)
avatar