реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Новиє ліца нової влади і повернення заробітчан.

Ще один заробітчанин і новоє ліцо, повертається з своїх палєстин на заклик преЗЕдента. Тепер повернення одіозного Савіка Шустера.

Телеканал "Україна" зовсім неолігарха Ахметова ("чому не сидить?" - репетували блаЗЕні?), анонсував "нове соціально-політичне ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера »". Шустер - особистість одіозна і неоднозначна, яка відігравала маніпулятивну роль за часів Януковича. За 10 років перебування в Україні Шустер вже не раз потрапляв в скандальні ситуації. Його звинувачували в тому, що право бути в ефірі отримують тільки обрані, у співпраці з оточенням Януковича і іншими українськими олігархами, несплаті податків...

Справа Савіка Шустера про ухилення від сплати податків закрито новою владою в червні 2019р...В даний момент він живе в одній з країн Азії.

"Я повертаюся в нову Україну, країну повну надії і ми розраховуємо, що ця надія відобразиться в нашій студії. Я радий тому, що буду причетний до змін, що відбуваються в країні", каже новоє ліцо Шустера. Ще для одного заробітчанина закінчилась епоха бідності!

Зіновій ГУЗАР



Теги:перемога Зеленського, Зиновій Гузар, єврейське лоббі, Шустєр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar