реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Нові тарифи на сміття

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради затвердив рішення про виведення з загального тарифу на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій такої складової, як тариф на вивезення та знешкодження сміття. Така дія – вимога норм нового ЗУ «Про житлово-комунальні послуги».

Тобто, від липня цього року мешканці багатоквартирних будинків Чернігова будуть оплачувати послугу з вивозу та знешкодження сміття за окремою квитанцією, оплату за яку напряму отримуватиме КП "АТП2528".

Окрім того, виконком затвердив тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами, які діятимуть з 1 червня.

Дотепер тарифи на поводження з побутовими відходами були встановлені рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 12.07.2017 року № 296 і мешканці багатоповерхівок в місяць за одну людину платили 7,44 грн, а приватного сектору – 8,75 грн.

Відповідно до прийнятого сьогодні рішення чернігівці, які мешкають у багатоповерхівках, тепер платитимуть – 10,83 грн, з яких 6,78 грн – вивіз ТВП, 2,18 грн – знешкодження, 1,87 грн – ВГВ. Зростання тарифу складатиме – 3,38 грн на одну особу в місяць.

У приватному секторі мешканці платитимуть – 12,75 грн, з яких 8,23 грн – вивіз ТВП, 2,65 грн – знешкодження, 1,87 грн – ВГВ. Здорожчення складає 3,99 на одну особу в місяць.



Теги:вивезення сміття, тарифи, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar