реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нові підтвердження державної зради Портнова

Пам’ятаєте перехоплений нашою воєнною розвідкою 01.03.2014 року запис телефонної розмови між радником президента РФ Сергієм Глаз’євим та Головою Верховної Ради АР Крим Володимиром Константиновим? Там, де під час розмови Глаз’єв повідомляє про необхідність прийняття Верховною Радою АРК постанови, яку підготував Портнов.

Ось витяг з тої розмови:

Глазьєв: “Володимире Андрійовичу, ось я надіслав папір, це у нас, так би мовити, погоджено. Значить, у мене прохання, як буде можливість, прийняти постанову Верховної Ради“.

Константінов: “А вам для чого вона потрібна?“

Глазьєв: “А вона нам потрібна на зовнішньополітичному рівні для того, щоб було зрозуміло, що не вся Україна прямо-таки хоче підписувати Угоду про асоціацію з Євросоюзом“.

Константінов : “Я розберуся завтра“.

Глазьєв: “Значить, це готував … готували юристи українські, які, так би мовити, добре там знають Конституцію, інше. Ну, я можу вам сказати, хто, Портнов готував, який заступник голови Адміністрації Президента України був. (…) Тому що, ви розумієте, там зараз Рада безпеки ООН збереться, там ця ситуація починає виходити в міжнародне правове поле і нам дуже важлива позиція ваша щодо Угоди про асоціацію з Євросоюзом, щоб було зрозуміло, що ця асоціація суперечить українській Конституції“.

Документ, який Центр “Миротворець” отримав ще у 2014 році з комп’ютера секретарки помічника Владислава Суркова Бориса Рапопорта , підтверджує слова Глаз’єва про те, що Андрій Портнов працював на російського агресора щонайменше з весни 2014 року.

Такий висновок зроблено з наступного:

У секретарки кожного “бальшого начальника” завжди є файл з контактами, такий собі персональний міні довідник. В обов’язки секретарки входить оновлення і поповнення цього довідника. Це дуже зручно для начальників. Рапопорт – не виключення.

Такий файл був і в приймальній Рапопорта, який у Суркова відповідав за проекти, пов’язані зі створенням т.з. «Українського фронту» і роботою зі створеними росією терористичними організаціями “ЛДНР” і їхнім фінансуванням.

В ході аналізу цього файлу з 1482 записів, за номером 1435 знаходиться прізвище Андрія Портнова з відповідним телефоном російського оператора.

Те, що це саме той Портнов, якого називають у вузьких колах “Андрій анал”, підтверджує сам Портнов у відповідному відео роліку, який він виклав в Інтернет, і де називає саме цей номер свого російського телефона.

Якщо уважно придивитися до цього списку, то можна побачити цікаву закономірність, яка полягає у тому, що за Портновим записані в основному перебіжчики і зрадники з України. Тобто той контингент, опираючись на який Рапопорт будував свою діяльність проти України після призначення на посаду.

Слід зауважити, що у подібні списки секретарок попрапляють лише “корисні” особи, дані про яких мають бути постійно під рукою, і з якими відбувається постійний контакт. Саме такою “корисною” особою для кремля і був Андрій Портнов, як і Олег Царьов, Дмитро Саїтов, Артем Пшонка, Андрій Клюєв тощо.

Філософія життя полягає у тому, що скільки мотузочці не витися, все одно настане кінець, і Портнов буде покараний за Державну зраду. Сумнівів в його шпигунській діяльності проти України вже давно немає.
"Миротворець"



Теги:державна зрада, окупація Криму, Андрій Богдан, портнов, фсб, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar