реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Портнов - це ж не Порошенко

Портнов до червня був боневтіком, втік з України 3 червня. Проросійський діяч, колишній перший заступник глави Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов виїхав з України 3 червня 2022 року через пропускний пункт у Закарпатській області, повідомляють журналісти «Схем».

Наприкінці 2021 року США ввели санкції проти Портнова. Портнова покарали за створення корупційної мережі в судах і купівлю рішень.

Журналісти звернулися з інформаційним запитом у Держприкордонслужбу України з проханням пояснити, на яких підставах 48-річний Андрій Портнов покинув територію України під час дії обмежень для виїзду чоловікам призовного віку.

Адміністрація Держприкордонслужби у відповіді на запит «Схем» повідомила, що не надасть відповіді...
А хто пропустив і на яких підставах?

Сьогодні заступник голови ОП(Єрмака), а в минулому адвокат Портнова - Олег Татаров.

Втік Портнов через пункт пропуску в Чопі. Закарпаття. Хто у нас там старший по Закарпаттю? Коля Тищенко(катлєта). Чий він кум? Андрія Єрмака.

Проти Портнова при Порошенкові було відкрите провадження за державну зраду. Увесь час президенства Порошенка ховався за кордоном. Але переміг ставленик олігархату та путіноїдів ЗЕленський і Портнов негайно повернувся до Києва, знаючи, що тут йому нічого більше не загрожує. Координував роботу силових органів зеленої влади проти патріотичних сил.На сьогодні не закрито 9 кримінальних проваджень проти Петра Порошенка за фантазіями Портнова і замовленнями Банкової.

Саме він віддавав накази своїм ставленикам Татарову й Сухачову про антидержавну діяльність. Звинувачення Тетяні Чорновол та Сергію Пашинському...

З початком агресії весь цей час, коли всі, хто вмів поводитися із зброєю, захищали Київ, маєток Єрмака захищав цілий підрозділ поліції.

Списки на виїзд погоджує тойщоготувався особисто. Порошенку на самміт НАТО і меру Чернігова ніззяя, а відвертим рашистам легко. Мураєв, і Деркач та його соратник слуга Дубінський і кум медведчука слуга Холодов... і звинувачений у держзраді М.Погребинський....

Зиновій ГУЗАР



Теги:Зиновій Гузар, державна зрада, порошенко, портнов, команда ЗЕ, Атрошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar