реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Нова професія. "Графіка і дизайн" для чернігівських військовослужбовців

Відкрилося навчання групи військовослужбовців за навчальним курсом “Комп’ютерна графіка і дизайн” для військовослужбовців, що звільняються або плануються на звільнення зі Збройних сил України у зв’язку з їх реформуванням. Навчання проводиться в Центрі підвищення кваліфікації кадрів протягом 2 місяців в рамках програми “НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців”.

У відкритті курсів взяв участь менеджер “Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців” Крістофер Штаудт. Він розказав слухачам про мету та джерела фінансування програми для військових, побажав успіхів в опануванні нових предметів.

Директор Центру підвищення кваліфікації кадрів Володимир Бойко розказав слухачам про досвід роботи Центру за програмою “НАТО-Україна” та про те, яку навчальну програму опанують слухачі протягом найближчих двох місяців.

У відкритті навчань також взяли участь в.о. заступника обласного військового комісара Олександр Мироненко та начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Болдирев. Вони висловили впевненість, що отримані військовими знання допоможуть їм впевнено почувати себе на новому, цивільному етапі життя, та побажали успішної адаптації.

Програма навчання є частиною співробітництва між Україною та НАТО у сфері перепідготовки та адаптації до цивільного життя військовослужбовців.
Наталія КОВАЛЕНКО,
Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів




Теги:військовослужбовці, графіка, дизайн, професія, курси, облдержадміністрація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar