реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Nordstream2. Припиніть антизахідну істерію

В часи хаосу вгамовуйте емоції. Емоційність українців добра для фольклору, але часто шкодить на рівні стратегій.

Ще вчора наші політики навипередки постили фоточки з Байденом, а тепер мало не кажуть "янкі гоу хоум". Те саме з посполитими патріотами. Антизахідна істерія в нашому сегменті не слабша чим у ватному.

А може спочатку подумаємо чому так сталось?

Для вас хіба новиною є той факт, що великі держави керуються виключно власним інтересом? Чому ви гадаєте, що хтось піде на жертви заради нас? Давайте не будемо жертвами власної ж пропаганди щодо "бастіону Європи" і тд. Нам ніхто нічого не винен. Ніхто у світі нікому нічого не винен. Цей світ це боротьба волі та інтересів.
От і зараз. Після всіх цих спроб зустрітись з Путіним коли в Чорне море йшов флот США, після загравань з Китаєм, після розгрому "Нафтогазу", провалу РНП НАТО 2020, після згоди на кластерну капітуляцію імені Макрона, після відмазування Татарова та ОАСК, після надання гарантій Коломойському, після Вагнерґейту - ви дійсно думаєте що колективний Захід буде враховувати наш інтерес?

До речі, є інформація що Єрмак в розмові з представниками Держдепу дав згоду на "реабілітацію" Нордстріму ще у квітні.
Ви б як зробили?
Це раз.

Конгрес і Сенат США проти угоди по Північному потоку, в Німеччині можуть перемогти "Зелені" (здорові). Захід сильний інституціями та процедурами. Впевнений він виправить і цю велику помилку щодо Нордстріму.
Нам, громадянам України, треба виконати своє домашнє завдання чимшвидше припинити існування цього режиму руїнників. Акуратно, враховуючи дії окупанта, але досить рішуче, бо часу обмаль.

Ліквідаційна комісія на чолі з Фунтом-Зеленським уже завершує свою роботу. Одна з головних її задач міжнародна ізоляція України та геополітичний розворот. Звісно це синхронізовано з діями кремлівської агентури в західному політикумі. Ось зараз ми в цій стадії. Тому треба думати головою перед тим як виступати корисними ідіотами й носитись з криками "захід нас кинув".

Так, лише політика опертя на власні сили дасть нам результат в боротьбі з імперським Кремлем. Однак, сама Україна є невід'ємною частиною історичного та культурного простору Західного світу. До уваги адептів "унікального шляху розвитку" України- навіть Донцов вважав окциденталізм ("західність") важливим елементом українського націоналізму.

Міжнародні формати змінюються, президенти і канцлери теж, але європейська основа українців незмінна. Це більше за Меркель і навіть за ЄС.
Не стріляйте собі в ногу антизахідною істерією. Думайте і дійте.

Андрій ЛЕВУС



Теги:меркель, Байден, команда ЗЕ, Північний потік 2. Єрмак, Андрій Левус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar