реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Дякую, діду Джо!

Ну що ж, заокеанський дід переграв нашого Сонцесяйного. Скільки б Володя не лякав світових лідерів своїм неприїздом до Вільнюса, всі його гопницькі вибрики обнулились одним рухом пальця Джо Байдена.

Вчора ми дізналися, що президент США планує зустріч з Зеленським на полях саміта НАТО. А такі заходи не відбуваються спонтанно, їх готують тижнями, а то і місяцями. Тобто, виходить, що наш Безстрашний знав про зустріч давно. Відмовитись від неї він не взмозі, при всьому можливому бажанні. Значить весь той писк про "непоїду" був розрахований на внутрішню аудиторію, тобто - на свій нарід. Та й рішення саміту вже давно узгоджені, але не виносилися на публіку, притримувалися до останнього, щоб різні піарщики і папараці не нашкодили.

Отже, ОП про все це знав, але стогнав з усіх прасок. А тепер який у нас президент молодець - добився, дотиснув, переміг.

Фуфло це все, чергова піар акція ОП - у них все нескінченне реаліті-шоу з одним героєм.
Але на цей раз хай буде. Головне, щоб рішення саміту дійсно були нам на користь.

Тим часом 81-річний лідер примружився і зі знаменитою посмішкою продовжує рулить світом. Бо інститут політичного аксакальства - це страшна сила. Хочеться, щоб і український виборець якнайшвидше подорослішав і став схожим на американського, перестав вибирати владу за сексуальний голос і відбілені зуби.
Дякую, Джо!

Леонід ЩЕРБИНКО



Теги:Байден, Україна - НАТО, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar