реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Нокаут від Володимира Кличка

Вчора ввечері під час поєдинку, що відбувся у німецькому Франкфурті, боксер-важкоатлет Володимир Кличко достроково переміг нігерійця Семюела Пітера, повідомляє Народний оглядач .

Український боксер нокаутував суперника в 10-му раунді і захистив свої чемпіонські титули за версіями WBO, IBO і IBF. Це друга перемога Володимира Кличка над Семюелем Пітером. Раніше боксери зустрічалися на рингу весною 2005 року, і тоді українець переміг одноголосним рішенням суддів.
Тепер в активі Володимира Кличка 55 перемог в 58 боях. Семюел Пітер зазнав четверту поразку в 38 поєдинках.

Нігерієць активно почав поєдинок, працюючи корпусом і намагаючись підібратися на ударну дистанцію, але В.Кличко зустрічав його ударами з обох рук і сковував дії претендента клінчем, якщо тому вдавалося скоротити дистанцію. До третього раунду темп бою дещо сповільнилося.

До сьомого раунду біля правого ока С.Пітера утворилася серйозна гематома, що поступово закрила практично ціле око С.Пітера. У дев'ятому - десятому раундах метою нігерійця все більше залишалося виживання в рингу і ставка на вдале попадання.

У десятому раунді В.Кличко, бачачи втому суперника, активізував свої атаки, і після довгої серії ударів С.Пітер опинився на підлозі, і його падіння практично збіглося з сигналом про зупинку бою рефері в рингу Роберта Берда.




Теги:Володимир Кличко, Франкфурт, Семюел Пітер, Нокаут, бокс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar