реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Ніжинський університет обрав собі нового ректора

Завершились піврічні вибори ректора Ніжинського державного університету імені М.Гоголя. Голосування проводилося у кілька етапів, аж доки до фінішу не дійшли два претенденти.

Результат виборів:

Самойленко Олександр - 278 голосів,

Бойко Олександр - 20 голосів,

Не підтримують жодного кандидата - 55, недійcних бюлетенів - 5

Довідка про новообраного ректора.

Самойленко Олександр Григорович.Відмінник освіти України.

Народився 17 квітня 1970 року в селі Скурати Малинського району Житомирської області в сім’ї освітян. У 1993 році закінчив історичний факультет Чернігівського державного педагогічного інституту ім. Т.Г.Шевченка.

У 2000 році захистив дисертацію на здобуття вченого ступеня кандидата історичних наук.

З 1993 року працював на посадах викладача-стажиста, асистента кафедри історії Ніжинського педагогічного інституту імені М.В. Гоголя та кафедри всесвітньої історії Ніжинського державного педагогічного університету імені Миколи Гоголя. У 1999-2003 р. обіймав пасаду заступника декана з навчально-методичної роботи історико-правознавчого факультету, а у 2004-2007 - завідувача кафедри всесвітньої історії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. З вересня 2008 року - проректор з науково-педагогічної та методичної роботи.

Автор близько 100 наукових та науково-методичних праць у галузі української та всесвітньої історії, історіографії, спеціальних історичних дисциплін, історії науки та культури, в тому числі дванадцяти монографій і навчальних посібників.

http://www.mynizhyn.com/news/misto-i-region/4250-v-ndu-imeni-gogolja-novii-rektor.html



Теги:університет імені Гоголя, вибори ректора, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar