реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ніжинські депутати просять Президента врятувати Надію Савченко

Учора депутати Ніжинської міської ради, як повідомив сайт Нежатин одностайно проголосували за звернення до Президента України Петра Порошенка

Шановний Петре Олексійовичу!

Депутати Ніжинської міської ради як і вся Україна стурбовані долею славної дочки свого народу, незламного патріота, мужньої молодої дівчини Савченко Надії. Весь світ знає про те, як мужньо і гордо вона на чужині протистоїть путінській антилюдській судовій системі. Безпідставні звинувачення, ганебне порушення принципів судочинства і людської моралі можуть стати засобом фізичного знищення Надії, яка вже стала символом боротьби українського народу за свою свободу.

18 грудня 2015 р. Н. Савченко знову повторно оголосила голодування. За цей час вона вже втратила 15 кілограмів ваги. Відчуває постійний біль в зоні підшлункової залози, приступи нудоти, що є небезпечними ознаками різкого погіршення стану здоров‘я. Два рази застосовували капельниці. Та все ж умовляння припинити голодування не дають результатів.

Нещодавно у нашому місті перебувала сестра нашої славної льотчиці Віра Савченко. Тому про обставини , пов‘язані з продальшою долею Надії ми знаємо з перших вуст.
Пане Президенте! Звертаємося до вас з проханням прикласти всі зусилля та використати всі можливі варіанти для повернення на Батьківщину українського офіцера, народного депутата України, нашого героїчного патріота Надії Савченко.
З повагою, депутати Ніжинської міської ради.



Теги:полонені, Надія Савченко, Ніжин, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Зробити Ніжин справді українським містом: провести повернення історичних назв вулиць, здійснити благоустрій центру, позбавивши його надмірної реклами - до того ж часто-густо з використанням мови країни- агресора, та багато чого іншого для наведення порядку в місті, ось що зміцнювало б позиції Президета України у звільненні Надії Савченко.
Щось тихо й непомітно пройшов День Соборності України у Ніжині ... як завжди.
avatar