реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ніжинська міліція до штурму готова!

Офіційна позиція УМВС України в Чернігівській області щодо закликів до штурму Ніжинського міського відділу УМВС

В соціальній мережі Facebook (з подальшим поширенням в інтернет-просторі, зокрема, на ряді новинних ресурсів) з’явилося повідомлення від журналістки Ірми Крат про те, що 17 липня на 18:00 намічено штурм Ніжинського міського відділу міліції. За словами ініціаторки подій, «участь в акції протесту приймуть рідні ув'язнених "ніжинських робінгудів", всі голови міських Ніжинських громадських організації та опозиційних політичних сил».

Після ознайомлення депутатів Ніжинської міської ради зі змістом цього повідомлення, в якому Ірма Крат звинувачує керівництво Ніжинського міського відділу міліції у «кришуванні» наркоторгівців та закликає до штурму міськвідділу, було проведено засідання постійної депутатської комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності і правопорядку, охорони прав і законних інтересів громадян міської ради міста Ніжина. На засіданні були присутні в.о. Ніжинського міського голови, депутати цього представницького органу.

Комісія висловила своє обурення та незгоду з позицією Ірми Крат. Депутати вважають, що деякі політики з інших регіонів заради дешевого піару згодні зіштовхнути громадян з міліцією аби розрекламувати свою політичну діяльність. У зв’язку з цим депутати Ніжинської міської ради висловили бажання особисто прийти на зустріч з Ірмою Крат аби вислухати суть її претензій до місцевої міліції.

Учасники засідання також повідомили, що комісія постійно контролює дотримання законності в діяльності Ніжинського МВ УМВС і не має жодних претензій до працівників підрозділу із вказаного питання. Депутати наголосили, що за час діяльності комісії з жовтня 2010 року по теперішній час скарг на дії або бездіяльність співробітників ніжинської міліції не надходило. Відтак заклики до протизаконних дій, висловлені Ірмою Крат, є спробою грубої провокації, намаганням штучно втягнути в конфлікт громадськість та міліцію.

На даний час міліція м. Ніжина повністю контролює ситуацію та готова до несення служби з охорони громадського порядку.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області



Теги:штурм міліції, Ірма Крат, УМВС в Чернігівській області, наркоторгівля, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar