реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Ніжинці самі піймали 20 наркоторговців. А міліція ловить ловців...

У містечку Ніжин, райцентрі у Чернігівській області, група добровольців вирішила побороти наркомафію та «вибивала» зізнання із впійманих ними наркоділків, змушуючи їх відмовитися від свого промислу -- повідомив канал ТСН.
Активісти за кілька місяців упіймали близько 20 продавців дурману, але потім самі потрапили за ґрати. Трьох активістів антинаркотичного дійства заарештували. А двоє- у бігах.

Міліція їм інкримінує тортури і катування, до яких вони начебто вдавалися під час «розмов» з наркоторговцями. Наразі правоохоронці проводять обшуки на зйомних квартирах у Ніжині, де нібито катували «ні в чому не винних» людей.

Самі «кати» заявляють, що незаконний обіг наркотиків «кришували» самі правоохоронці, тому торговців не ув'язнювали раніше. Вони зазначили, що «ловили» ділків не для того, щоб їх катувати, а «просто щоб сказати – не торгуй!»

У Чернігівському управлінні боротьби з організованою злочинністю не вірять у «робінгудів».
«Ці люди під прикриттям благих намірів – боротьби з наркоманією, - вони фактично займалися розбоєм і вимаганнями», - розповів керівник обласного управління УБОЗу.
Крапку в Ніжинському детективі поставить суд – самий справедливий у світі український суд.
А після таких публічних розбирань тамтешні торгівці зіллям принаймні на короткий час залягли на дно.




Теги:самосуд, міліція, наркоторгівля, Ніжин, УБОЗ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar