реклама партнерів:
Головна › Новини › Тут я живу

Ніжинці приросли до газети "День"

У світлий, обливаний, понеділок, на другий день Великодня, зібралися у Центральній міській бібліотеці представники Благодійного фонду “Ніжен”, Асоціації “Об'єднання підприємств Ніжинщини”, депутати міської ради , працівники бібліотеки. Зібралися, щоб в урочистій обстановці відзначити підприємців, які взяли активну участь у просвітницькій Акції “Подарунок рідній школі” у рамках проведеної фотовиставки ( 17–27 березня) газети “День" у Ніжині. Докладніше про подію зазначалося на нашому сайті та на шпальтах газети "День" (№ 52 - 53).

На початку зібрання М.П.Шкурко, голова наглядової ради БФ “Ніжен”, як ініціатор проведення фотовиставки у нашому місті, передав міській бібліотеці світлину Людмили Гошко “Чорний та Рудий”. Адже саме це фото за результатами глядацького голосування стало переможцем. Провідний бібліограф Л.Г.Гусєва, приймаючи дар, зазначила, що важливо аби у майбутньому фотовиставка тривала довше, і це дасть можливість залучити більше благодійників до цієї справи, а ніжинцям побільше насолоджуватись високим фотомистецтвом.

Подяками газети “День” відзначені керівники підприємств: М.П.Шкурко, А.М.Литвин, С.В.Кот, М.П.Козирєва, М.М.Полуда, С.А.Гайдей, О.В.Вольський, В.О.Вощевський, І.О.Кобижча, О.Г.Борисенко, а також приватні підприємці А.В.Лінник, І.П.Вовкогон, В.М.Стрілко і С.О.Опанасенко.

Потрібно зазначити, що ділова еліта Ніжинщини надала благодійну допомогу на суму майже 15 тисяч гривень, завдяки чому передплату на газету та книги з “Бібліотеки “Дня” отримали школи, бібліотеки, працівники підприємств міста і району.

Під час заходу відбулася презентація Асоціації “Об'єднання підприємств Ніжинщини”, яка була зареєстрована 18 лютого 2011 року. Саме участь у фотовиставці була першою справою асоціації. Як зазначив голова Асоціації М.П.Шкурко, головною метою діяльності об'єднання є захист прав і законних інтересів підприємств, формування сприятливого підприємницького середовища та створення комфортного життя на Ніжинщині. Асоціація взаємодіє з органами влади на засадах партнерства. Закликав підприємців до співпраці та участі в Асоціації.
Зустріч пройшла за чашкою чаю та смакуванням пасок.

Микола НАУМЕНКО




Теги:М.Шкурко, Ніжин, фонд Ніжен, газета День


Читайте також



Коментарі (0)
avatar