реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ніжинці пошанували Крути

У Ніжинському міському будинку культури вібувся концерт з нагоди 95 річниці бою під Крутами. Ніжинщина представила концерт «Герої Крут в пам’яті людській». Сам концерт був організований за підтримки та за сприяння міського голови м. Ніжина М. Приходька. Перед початком концерту взяла слово заступник мера м. Ніжина Світлана Васильєва й поздоровила всіх присутніх з днем Героїв Крут.

Заступник міського голови Світлана Васильєва сказала: «Прийміть мої найщиріші поздоровлення зі Святом Героїв Крут – днем вшанування тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, хто боровся за свободу. Завдяки подвигу народу Україна здобула омріяну Незалежність. День Героїв Крут – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний вчинок став прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів й дочок, що віддали життя за свободу держави.

У цей день я бажаю кожному миру й злагоди. Зичу добра Вам та Вашим родинам, а державі – процвітання, сили та слави»!

Після поздоровлення заступника мера м. Ніжина розпочався концерт в честь Героїв Крут. У концерті брали участь різні творчи колективи м. Ніжина. Концертна програма була цікавою та насиченою. Всім присутнім концерт сподобався!

Депутат Ніжинської міської ради
Багрінцев Максим



Теги:Багрінцев, крути, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar