реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Ніжинці дивилися "День"

Протягом 10 днів ніжинці мали нагоду насолоджуватися високим фотомистецтвом від професіональних митців фотографії та аматорів-початківців, що стали переможцями XII Міжнародного фотоконкурсу газети "День".

Кожен із відвідувачів мав можливість взяти участь у конкурсі на визначення кращого фото. За результатами глядацького голосування серед відвідувачів виставки у Ніжині, перше місце отримала світлина Людмили Гошко "Чорний та рудий". Мабуть тому, що серед відвідувачів було багато учнівської молоді та студентів. Це фото подароване міській бібліотеці, де перебувала виставка. Ще одне фото "Теrra Incognita" залишиться у БФ "Ніжен".

Приємно відзначити, що до просвітницької акції "Подаруй своїй школі книгу" приєдналися нові благодійники. Під час закриття виставки було передано бібліотечки літератури для шкіл і бібліотек міста та району від М.М.Полуди, генерального директора СТОВ "Злагода", С.А.Гайдея, генерального директора СТОВ "Дружба-Нова", та за участі С.М.Картуна, керівника Ніжинського відділення цієї організації, І. О. Кобижчі, генерального директора ТОВ
"Ніжин-Агро", О.В.Вольського, директора ТОВ "Український-аграрний-союз", О.Г.Борисенка, директора ТОВ готель "Ніжин", а також підприємців І.П.Вовкогона та С.О.Стеценка.

Загалом, за підтримки підприємців-благодійників Ніжинщини, фонд зібрав близько 15 тисяч гривень, які були перераховані редакції для здійснення передплати школам, бібліотекам, ВНЗ і працівникам підприємств, поширення 3-х спецвипусків газети про Ніжин у рамках укладеної Угоди про співпрацю. У цілому газету "День" зможуть отримувати до кінця року більше 40 організацій, установ і закладів Ніжинщини.

Закриття фотовиставки відбувалося під музичний супровід учнів Ніжинської музичної школи та школи мистецтв під керівництвом завідуючого оркестровим відділом музичної школи В.В.Карпенка.

Ніжинці щиро вдячні благодійникам, представникам газети "День", які брали участь в експонуванні фотовиставки: Т.В.Онищенко, директору з розвитку, В.Т.Морозовій, комерційному директору, І.М.Поліщук, заступнику директора з розвитку, Н.В.Яворській, старшому менеджеру з розвитку, В.П.Скубі, журналістці, М.І.Шаменко, менеджеру з маркетингу, В.М.Соляник, спеціалісту з монтажу фотовиставки, а також головному редакторові Ларисі Івшиній, про що свідчать численні записи у книзі відгуків, та кажуть: До нової зустрічі, газето "День"!

Микола НАУМЕНКО




Теги:фотовиставка, Ніжен, М.Шкурко, Ніжин, день


Читайте також



Коментарі (0)
avatar