реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Концерт у Ніжині буде!

На сайті та в газеті "Сіверщина" ми писали про зрив концертів у Крутах та в Ніжині, що організовані благодійним фондом "Ніжен" з нагоди пам'яті героїв Крут.

Як повідомив голова фонду, член правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Микола Шкурко, організатори звернулися з протестами до Президента України -- телеграмою, до прем'єр-міністра через Фейсбук і це дало результати. Внаслідок переговорів було досягнуто компромісного рішення про проведення коцерту капели бандуристів імені Остапа Вересая у Ніжині. Але не о 16 годині, як планувалося, а о 18.

Зрозуміло, що причиною зриву була ймовірна участь у заході лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока. Принаймні, у Чернігові "Свободі" було відмовлено в проведенні зустрічі з ним у міському палаці культури. Цікаво: невже влада думає, що хтось завадить О.Тягнибоку прийти на концерт у Ніжині?



Теги:Ніжен, Просвіта, Ніжин, свобода, Тягнибок


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Насправді концерти і заходи О.Тягнибока, як і всі інші, зокрема офіційні, пов'язані тим, що відбуватимуться у різний час 29 січня, неділю, у День пам'яті Героїв Крут. Обласна влада відмінила зазделегідь замовлений концерт у с.Крути на користь Чернігова. Але ж ця капела бандуристів виступала минулої неділі, на День Соборності України, у тій же філармонійній залі, а у Крутах жодного разу не була, а особливо у такий "крутянський" день ! Як кажуть у народі: і сам не гам, і другому не дам. Скільки можна велике село тримати у "чорному тілі", а Будинок культури - сам на сам із проблемами( не відремонтований другий поверх, відсутність санвузла, роздягальні, належної підримки у проведенні хоча б цієї, державної ваги події )? Залишається сподіватися, що це непорозуміння буде в майбутньому виправлене.
avatar