реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Ніжин відновлює будівництво

У Ніжині закладено меморіальну капсулу в фундамент нової багатоповерхівки. Подія для міста знаменна, адже вже кілька років через відсутність грошей та замовлень тут не зводили житлових споруд.

Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і ЖКГ Олександр Кодола привітав ніжинців із відновленням багатоквартирного будівництва.

"Це означає, що місто стає привабливим для інвесторів, які готові вкладати кошти в його розвиток. Це будівництво означає не тільки появу нових квартир в Ніжині, а й ознакою того, що тут з'являться розвиток. Це будівництво означає не тільки появу нових квартир в Ніжині, а й ознакою того, що тут з'являться робочі місця. І не тільки на цьому будмайданчику. Будуть замовлення для Ніжинського цегельного заводу, продукція якого піде на будівництво", -- зазначив народний депутат.

Ніжинська влада сподівається зробити місто привабливими для інвесторів і показати, що невеликі населені можуть успішно розвиватися, наголосив міський голова Анатолій Линник.

"Голос України" http://www.golos.com.ua/news/28817



Теги:Чернігівська ОДА, Ніжин, Кодола


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Політична реклама. У Ніжині будувалися й до цієї події. Так само за участі депутата - Івана Куровського.
avatar