реклама партнерів:
Головна › Новини › Тут я живу

Ніжин став одним із “семи чудес” України

Місто Ніжин увійшло до числа переможців конкурсу “7 чудес України. Історичні міста та містечка”, який з травня цього року проводив Фонд Миколи Томенка “Рідна країна”. Цьогоріч підбиття підсумків відбулася у День української писемності та мови у Великій лаврській дзвіниці на території Києво-Печерської лаври.

За результатами інтернет-голосування та опитування експертів Ніжин посів 6 місце серед 21 міст- фіналістів з усіх регіонів України.

Експерти також віддали перевагу Ніжину, зважаючи на значну роботу, яку провели для якомога кращої презентації міста народний депутат Олександра Кодола, його команда та усі патріоти Ніжина.

“Це наша спільна перемога. Зусилля усіх небайдужих ніжинців, міської влади, моєї команди, дали такий позитивний результат. Ніжин по праву посів своє місце у списку найцікавіших історичних міст України. Дуже приємно, що ця акція згуртувала навколо себе велику кількість справжніх патріотів ніжина і дала такий результат”, - прокоментував народний депутат Олександр Кодола.

Нагадаємо, що саме за ініціативи Олександра Кодоли та його команди в Ніжині була розгорнута потужна медійна кампанія за голосування в Інтеренті та проведений рекордний за кількістю журналістів прес-тур, у якому взяли участь 32 представники загальнодержавних і регіональних ЗМІ. В один день історичний, туристично-привабливий Ніжин розкрився по новому для мільйонів українців. Також депутат став ініціатором створення робочої групи на чолі з міським головою Ніжина Анатолієм Лінником. яка постійно проводила моніторинг голосування та забезпечувала участь міста у цьому конкурсі.

“Тепер наше спільне завдання перетворити Ніжин у туристичну перлину Лівобережжя і зберегти його унікальну історію та архітектуру. тому я й надалі продовжу працювати над питанням створення у Ніжині національного історико-архітектурного заповідника”, - наголосив депутат.



Теги:чудеса України, Олександр Кодола, Микола Томенко, Ніжин


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
І почати треба з Шевченківських місць.
avatar
2
Шеченківські місця есть і в селі Липів-Ріг, що в 5-ти км від Ніжина, там зберігся  дуб якому більше 300 років і під ним нібито сидів Тарас Григорович із Лукеріею Полусмак.
avatar