реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Голосуйте за Ніжин - перлину Лівобережної України!

Представники понад 30 загальноукраїнських та регіональних ЗМІ прибули до Ніжина в рамках прес-туру по представленні міста у фіналі конкурсу "7 чудес України" Історичні міста та містечка".

Запросили журналістів познайомитися із туристичними принадами міста голова фондом „Рідна країна” Микола Томенко разом із народним депутатом України, представником Ніжина у парламенті Олександром Кодолою. Активну участь у організації заходу взяли очільники міста та депутати міської ради.

«Старовинна історія, архітектурні пам’ятки, велике культурне надбання роблять Ніжин серйозним претендентом на перемогу у фіналі конкурсу "Сім чудес України". Ніжину є чим здивувати навіть вибагливого туриста. Ну де ще, крім Ніжина, побачите такий архітектурний ансамбль, де сплелися історія і традиції кількох національностей? Ніде, окрім Ніжина, ви не побачите такого унікального музею як поштова станція. У якому місті є ще така унікальна пішохідна зона, як Гоголівська вулиця? Який ще університет України може похвалитися такою історією, випускниками і культурним надбанням як університет імені Гоголя? І це вже не кажучи про наш місцевий бренд, якому сотні років – знаменитий ніжинський огірок», — так прокоментував участь Ніжина у конкурсі «7 чудес України», організатор прес-туру Олександр Кодола.

На думку народного депутата, участь Ніжина у такому відомому конкурсі, інтерес ЗМІ до міста нададуть Ніжину серйозний поштовх у розвитку туристичної галузі і покращання життя у місті.

Олександр Кодола запросив усіх любителів подорожей та історії приїхати до міста над Остром, та взяти участь у голосуванні на сайті «7 чудес України». Проголосувати за Ніжин — перлину Лівобережної України можна за посиланням http://7chudes.in.ua/opytuvannya-2016/

Прес-служба народного депутата України Олександра Кодоли



Теги:чудеса України, Олександр Кодола, Микола Томенко, Ніжин


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Порадив би депутатові пройтися центром і пересвідчитися в знищенні історичної архітектури - фасадів. Оце і є 7-е ніжинське чудо.
avatar