реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Німці про владу в Україні:" Це - мутанти!"

Газета Südwest Presse з Ульма вважає, що Україною нині керують "мутанти".

"Жахливий момент. Проти нього "помаранчева революція" 2004 року видається вуличною вечіркою. Утім, зараз, як і тоді, йдеться про свободу і громадянські права, однак пострадянська владна еліта з того часу перетворилась на жахливих мутантів", - йдеться у статті.

"Янукович лицемірно прикидається, коли каже, що готовий до переговорів, його почет цинічно називає смертельні постріли зачисткою вулиць та дозволяє при мінусовій температурі застосовувати водомети, щоб охолодити "терористів". (...) Найжахливіше в цей момент те, що найгірше у Києві, здається, ще попереду", - зазначає баварське видання.

У свою чергу, газета Berliner Zeitung застерігає: "Радикалізація протесту може призвести до втрати ним легітимності. Це фатальна зміна. І цього гіркого визнання не змінить навіть те, якщо з'ясується, що готові до насильства демонстранти є проплаченими провокаторами".

"Однак Янукович уперся. Його пропозиція провести круглий стіл виявилась фарсом. (...) Помірні опозиційні лідери, які закликали до діалогу, виявились дискредитованими. Розмови ні до чого не призведуть, насильство – єдиний засіб – такого висновку доходять, очевидно, дедалі більше демонстрантів", - йдеться у статті Weser-Kurier.

Водночас, і лідери опозиції несуть відповідальність за ескалацію насильства, переконані німецькі журналісти.
Українська правда



Теги:Майдан, опозиція, режим януковича, Україна - Німеччина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar