реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

За смерті на Майдані відповідальний Янукович

"Свобода" поширила спільну заяву із "Батьківщиною" та УДАРом, у якій відповідальність за те, що "каральні органи перейшли межу", покладено на президента.

"Чотири вогнепальні поранення в голову і шию в одного з убитих – це не самооборона, а зумисний розстріл мирних громадян. Безпосередню відповідальність за цей акт терору диктатури проти громадян несе особисто міністр внутрішніх справ кривавий вбивця Захарченко", - сказано в заяві.

"Лише негайне виведення із Києва спецпідрозділів МВС та внутрішніх військ, відставка міністра Захарченка, на руках яких кров українських громадян, і бригад кримінальників-"тітушок", які тероризують мешканців міста, може зупинити переростання конфлікту у смертоносну фазу", - вважають опозиційні партії.

"Усе, що буде відбуватися нині в країні, життя і безпека кожного громадянина, і смерть протестувальника – це особиста відповідальність Віктора Януковича, який протягом двох місяців ігнорував справедливі вимоги мирного протесту і своїми зусиллями переводить його в гарячу фазу", - додають опозиціонери.



Теги:Майдан, режим януковича, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar