реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Нічна трагедія на Чернігівській трасі

Пятеро людей розбились насмерть сьогодні вночі на Чернігівській трасі. Пасажири їхали на автомобілі «Porsche» з нічного клубу «Позитив.

В міліції деталей смертельної ДТП поки що не повідомляють, інформує Главком .

«Машина рухалась у напрямку Чернігова. Водій не впорався з керуванням, врізався в дерево, - сказала помічник начальника Броварської міліції Оксана Шумко. - Загинули двоє чоловіків по 43 і 45 років і троє жінок, яким було 27, 26 і 28 років. Іншої інформації дати не можу, працюють експерти».

Про трагедію працівникам МНС повідомили місцеві жителі. «Ми прокинулись від страшного удару. Глянули у вікно, там «Porsche» правим боком врізався в тополь, - відзначила 33-річна Алла з будинку № 292 по вул. Київській у Броварах. Жінка живе на першому поверсі. - Машина потроху почала горіти, я подзвонила пожежникам. Они кажуть, що я вже 11-та до них телефоную з цього приводу. Ми всі перелякались, тому що навпроти нас стоїть бензоколонка. Могло все вибухнути».

За словами жителівй будинку, рятувати людей прибігли таксисти, які стояли поруч. «Там були всі мертві. З пеоденього сидіння дістали чоловіка, який був за кермом, і жінку. А на задньому були тіла ще трьох - двох жінок і одного чоловіка. Але там двері не відчинялись, намагались, але дістати не могли. А потім вже машина так сильно горіла, що підійти до неї не було можливості», - розповіла Алла.

За словами жінки, компанія їхала з нічного клубу «Позитив». «У нас тут на Чернігівській трасі часто трапляються аварії, але такої страшної за мого життя не було», - додала вона.




Теги:Porshe, ДТП Бровари, Чернігівська траса



Коментарі (0)
avatar