реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Незаконні гаражі в Чернігові знесуть

Депутати Чернігівської міської ради затвердили Порядок демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території міста, який передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу гаражів, які розміщені з порушеннями, подальше поводження з демонтованими об’єктами, а також порядок відшкодування витрат, пов’язаних з їх демонтажем.

Згідно акту проведеної комісією інвентаризації, як повідомила прес- служба міськоїради, на території міста перебуває 786 металевих гаражів без отримання відповідних дозволів та 243 об’єкти встановлені на підставі дозвільних документів, проте є необхідність проведення перевірки строків дії даних документів.

Особа, якій належить незаконно встановлений гараж, зобов'язана за власний рахунок здійснити його демонтаж та провести відновлення порушеного благоустрою на місці, яке він займав.

У разі, якщо протягом 14 календарних днів особою не надано документів на право розміщення гаражу, а також не проведено його демонтаж чи не вжито заходів зі звільнення гаражу від транспортного засобу, уповноваженим органом здійснюється демонтаж гаражу та переміщення виявленого транспортного засобу на майданчик тимчасового зберігання. Оплата робіт з демонтажу гаража проводитиметься за рахунок коштів міського бюджету.



Теги:гаражі, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar