реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Неполіткоректність апостола Павла

За цей допис на депутата парламенту Päivi Räsänen поліція Фінляндії завела кримінальну справу за "мову ненависті". Паві в цьому дописі засуджує участь державної фінської лютеранської церкви в акцїї по нормалізації статевих розладів і наводить цитату з послання апостола Павла до римлян:

«Тому Бог через пожадання їхніх сердець віддав їх нечистоті, щоб вони самі між собою безчестили свої тіла. Вони замінили Божу істину на неправду, поклонялися і служили творінню більше, ніж Творцеві, Який є благословенний навіки! Амінь.

Тому Бог віддав їх ганебним пристрастям: їхні жінки замінили природне єднання на протиприродне; так само й чоловіки, залишивши природне єднання з жінкою, розпалилися своєю пристрастю один до одного; чоловіки із чоловіками роблять ганьбу і самі в собі пожинають належну відплату за свій облуд.»

Нагадаю, що в Фінляндії чинний прем‘єр міністр Санна Марін виховувалась в дитинстві парою лезбійок, після того як її мати розлучилась зі своїм чоловіком.

Там, де приходять до влади послідовники ідеології культурного марксизму, одразу запроваджується цензура та покарання за неполіткоректні висловлювання.

Єгор ГУСЬКОВ



Теги:апостол Павло, Єгор Гуськов, політкоректність, марксизм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar