реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Небезпечна горілка продавалась на Чернігівщині

Співробітники податкової міліції спільно з СБУ в Чернігівській області викрили та припинили незаконне виготовлення алкоголю та ліквідували мережу його незаконного збуту.

Як повідомив начальник оперативного управління Павло Бойправ, встановлено, що на одному з лікеро-горілчаних заводів Полтави незаконно виготовляли алкоголь з акцизними марками, які мали візуальні ознаки підроблення. Продукція реалізувалася через мережу торгівельно-роздрібних баз у Чернігівській та Харківській областях. Про це повідомив відділ комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

Відповідно до податкових документів, завод практично не працював. У той же час в його цехах виготовлялась, як легальна, так і не облікована горілка. При цьому, виробники не лише не приховували свою діяльність, але й виділили на заводі місце для зберігання нелегального алкоголю.

Завдяки проведеним заходам на заводі та на торгівельно-роздрібних базах Чернігівщини і Харківщини з незаконного обігу вилучено підакцизної продукції на суму більше 4 мільйонів гривень. Зокрема, 23200 літрів алкогольної продукції, близько 17 тисяч літрів спирту та 240 тисяч акцизних марок з візуальними ознаками підроблення.

Досудове розслідування кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України, за фактом незаконного виготовлення та збуту алкогольної продукції, виготовленої з недоброякісної сировини, що становить загрозу життю і здоров’ю людей при її вживанні, проводить слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області.



Теги:ДФС в Чернігівській області, підробка, небезпечна горілка, незаконне виготовлення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar