реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не туди дивитеся!

Щойно повернувся з позицій з війни, де щодня тисячі вбитих і побачив, що про нас вже забули.В усіх тотальний інтерес до чергової нескінченної хвилі арабо-ізраїльського конфлікту.

Звісно, події в Ізраїлі матимуть свій відгук на російсько-українську війну.Ізраїль, який є стратегічним партнером Заходу на Близькому Сході і, Україна, яка намагається повернутися в традиційну західну цивілізацію організаційно, - через вступ у НАТО і ЄС (бо є безсумнівною частиною Заходу), мають врешті-решт налагодити взаємовигідну співпрацю.

Бо, до цього Ізраїль мав теплі стосунки з Кремлем, відмовлявся надавати збройну підтримку Україні, у той самий час ізраїльські технології (як приміром «Ланцет» працювали на росію), часто ставав прихистком негідників, які вчиняли злочини в Україні і проти української нації, зрештою вперто разом з Путіним відмовлявся визнати Голодомор геноцидом.

Саме така відверто недружня політика, вдаваний нейтралітет Ізраїлю в російсько-українській війні, дали змогу друзям Путіна на Близькому Сході мати час і сили спланувати і здійснити ще одну операцію.Гадаю, якби Ізраїль діяв рішуче в реальній підтримці України, а відтак Путін мав більше проблем на фронті, шансів статися вчорашнім подіям, було б трохи менше. Сподіваюся відповідні висновки і кроки буде зроблено.

А тим часом за нас не переживайте, слідкуйте далі за Близьким Сходом.Ми якось знайдемо собі раду у найбільшій війні і Європі проти найбільшої країни в світі.

Розважайтеся, ми прорвемося. Хоча і не забувайте головного «орієнтація на власні сили» - завжди головний аргумент при захисті держави і нації.
Тому розважайтеся зі зброєю…

Юрій СИРОТЮК



Теги:Юрій Сиротюк, російсько - українська війна, Україна - Ізраїль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar