реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Не стало ветерана журналістики

Не стало ветерана журналістики – Баскіної Тетяни Григорівни.
У перший день весни 1 березня відійшла у вічність світла і щира людина – журналіст за покликом душі – Тетяна Григорівна Баскіна. Пішла на той світ тихо – уві сні. Кажуть, що так Господь забирає до себе найкращих, найсвітліших людей.
Тетяна Григорівна пішла з життя у 87 років. До останнього свого дня вона цікавилась суспільним життям і брала в ньому активну участь – вона була активісткою жіночої ветеранської організації, цікавилась станом справ в журналістиці. Її день починався з телефонних дзвінків – їй постійно дзвонили подруги, колишні колеги, герої її публікацій, друзі. Всім вона була потрібна, всім треба було поділитися з нею своїми справами, попросити у неї поради. Тепер її не стало...
Все своє життя Тетяна Григорівна присвятила журналістиці. У віці 21 рік – одразу після війни – вона почала працювати кореспондентом в газеті “Деснянська правда”, а потім стала завідувачем відділом інформації. Цій газеті вона віддала більшу частину свого життя – понад 60 років. Навіть після виходу на пенсію Тетяна Баскіна активно дописувала до своєю улюбленої “Деснянки”. Її журналістські матеріали стали літописом історії нашої країни – за ними можна простежити події, які відбувались в житті нашого суспільства, познайомитися з долею людей, які робили історію.

Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України глибоко сумує з приводу смерті Тетяни Григорівни Бабкіної та висловлює співчуття її рідним та близьким.

Світла пам’ять про неї буде жити в наших серцях!

Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України




Теги:померла, вічність, Баскіна, журналіст, Чернігівська, спілка журналістів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar