реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Названо весь список кадидатів - мажоритарників від "УДАРу"

Першою партією, яка обнародувала свій список ймовірних кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах, стала партія "УДАР" Віталія Кличка. Сьогодні в Чернігові представлено всіх шістьох претендентів.

Інтрига зберігалася до останнього, адже навпроти двох округів на партійному сайті стояло: "Кадидат визначається". Проте вже сьогодні голова обласної партійної організації Сергій Аверченко назвав усіх.

Отже, Чернігівський 205 округ -- лікар - гематолог, завідуючий поліклінікою Центру радіаційного захисту населення, голова міської екологічної асоціації "Зелений світ" Іван Осадців;
Чернігівський 206 округ ( входять також Чернігівський і Ріпкинський райони) -- ведуча програми обласного телебачення "Від щирого серця" Олена Попова,
Корюківський 207 округ (входять також Щорський, Городнянський, Семенівський, Новгород- Сіверський, Сосницький та Коропський райони) -- підприємець Леонід Неживий,
Бахмацький 208 округ (входять також Менський, Куликів -- ський, Борзнянський, Талалаївський та частина Ічнянського району) -- лікар Наталія Новікова,
Ніжинський 209 округ (входять також Срібнянський, Варвинський, Носівський та частина Ічнянського району) -- підприємець - будівельник, голова районної організації "УДАРу" Віталій Кубрак,
Прилуцький 210 округ ( входять також Козелецький та Бобровицький райони) -- директор "Першої міжнародної будівельної компанії" Ігор Курган.

Крім двох останніх, четверо перших були сьогодні особисто представлені журналістам та політтехнологам інших партій, які дружно прийшли подивитися на своєрідний "праймеріз".

Іван Осадців: "Нас дурили, що економісти та юристи, ставши депутатами, зроблять добру економіку і хороші закони. Потім розказували, що багаті поділяться з бідними. А ми забули свого мудреця Григорія Сковороду -- отого, що на 500-гривневих купюрах. Він казав: "Не пускайте торгівців у владу, бо єдине, що вони зроблять, це гешефт для себе".

Олена Попова: "Мою передачу дивляться навіть у Брянську і в Сумській області -- і я вірю, що слово може лікувати і вбивати. намагаюсь своє передачею приносити людям добро. Я вірю в нашого лідера Віталія Кличка, адже треба нових людей у владу".

Леонід Неживий: "Ми маємо найбільше багатство у світі -- чорноземи. І якщо будемо так господарювати, як зараз, то прийдуть інші власники -- закордонні".

Сергій Аверченко: "Ми свідомо пропонуємо виборцям нових людей, бо ті, що вже були і є при владі, бачимо до чого довели країну. Партія "УДАР" представляє журналістам, політично активним людям своїх кандидатів, щоб перевірити їх на чесність, на порядність і з'їзд 1 серпня їх затвердить чи ні залежно від громадської реакції".

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:мажоритарники, вибори- 2012, Сергій Аверченко, Іван Осадців, удар


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
На жаль, абсолютно непрохідні люди. Сумно...
avatar
2
Не абсолютно, - у Осадціва, Кургана та Кубрака деякі шанси є.
avatar