реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Названа причина вибухів у Москві

На відео, зробленому 29 березня 2010 року, Докку Абу Усман заявив, що ця атака є ударом у відповідь і акцією відплати за різанину найбідніших жителів Чечні і Інгушетії, які збирали черемшу під Арштамі 11 лютого 2010 року, щоб прогодувати свої сім'ї, влаштовану російськими окупантами.

Він особливо підкреслив, що вбивство найбіднішої частини місцевих жителів було цілеспрямованим, коли бандитський спецназ ФСБ добивав ні в чому не винних мирних людей ножами, а потім знущався з трупів.

Докку Абу Усман вказав всім обвинувачувачам на свою адресу, що атака в Москві була законною акцією відплати за вбивства мирних жителів на Кавказі.

Очільник Імарату Кавказ заявив, що всі подібні звинувачення в тероризмі, у тому числі і з боку політиків і журналістів, він «сприймає з усмішкою», оскільки жоден з них не звинувачує того ж Путіна в масовому вбивстві мирних жителів під Арштами, яке було здійснене за наказом Путіна.

Докку Абу Усман також підкреслив, що атаки на території Росії продовжуватимуться. Він пообіцяв росіянам, «які посилають на Кавказ свої банди і утримують свої спецслужби, що кояять безчинства» нові акції відплати.

Докку Абу Усман на закінчення нагадав, що раніше обіцяв жителям Росії, що вони «спокійно більше не спостерігатимуть за війною на Кавказі у своїх телевізорах, спокійно спостерігаючи і не реагуючи на безчинства і злочини своїх банд, які під орудою Путіна прямують на Кавказ».

«Тому війна прийде на ваші вулиці, і ви її відчуєте на власних життях і власних шкурах», попередив амір Імарату Кавказ Докку Абу Усман.

http://www.kavkazcenter.com/ukr/content/2010/03/31/13156.shtml




Теги:вбивство в Чечні, москва, Путін, заява Абу Усмана, вибухи в Росії, причина терору


Читайте також



Коментарі (0)
avatar