реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Наші - на лівому березі!

ЗСУ переправились і закріпились на лівому березі Дніпра на Херсонщині в районі села Козачі Лагері Олешківської громади. Рашистські мобіки особливо не опиралися, а покинули свої позиції й побігли, побачивши українських військових. Раніше там були більш боєздатні фашистські війська, але нещодавно їх замінили на згаданих чмошників, що, звісно, дуже добре.

Це вельми непоганий плацдарм, з якого ЗСУ, очевидно, зможуть, перекинувши значні сили на лівий берег Дніпра, через деякий час почати великий наступ у напрямку Криму. Але спочатку нашим хлопцям там треба гарно закріпитись, оскільки дуже ймовірно, що фашисти спробують їх вибити з цього плацдарму. Будемо сподіватись, що вони не зможуть цього зробити.

Прикметно, що ґрунт на лівому березі Дніпра піщаний, а це потенційно дає можливість українській військовій техніці наступати і в непогоду, оскільки вона не застрягне в багнюці. Успішному наступу має сприяти і те, що там малозаселений, майже голий степ. Отже, буде де розвернутися українським "Тиграм". Так що ближче до зими в ЗСУ є великий шанс потрапити на територію Криму. Українського Криму! Але не будемо поки що так далеко загадувати.

Анатолій НОВІКОВ



Теги:російсько - українська війна, Дніпро, Анатолій Новіков, звільнення Херсонщини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar