реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Наша відповідь на обстріли портів

Удар по порту Новоросійська і суперуспішна атака десантного корабля "Олєнєгорскій горняк" - це просто продовження перемовин по зерновій угоді))

І це не жарт.
Бо це - дуже прозорий натяк з нашого боку рашистам, що в гру з ударами по портах можна грати вдвох. Вони нам - ракетами та шахедами.

А ми можемо тупо паралізувати їх найбільшу перевалку святої нафти. Не кажучи вже про все інше.

Тому, думаю, це гарний пас від нас перед поїздкою пуйла до Ердогана. В тому сенсі, що ви там домовляйтесь, але як ні - то ми вам не дамо в Чорному морі плавати так само, як ви не даєте нам.Тільки у нас є територіальні води Румунії та Болгарії, через які кораблі можуть ходити безпечно. А у рашистів такої зони нема. А наші безпілотники пропливають спокійно 600-700 км від нашого чорноморського узбережжя до їхнього.

Так що сьогодні рашистська гидь отримала чудову відповідь за обстріли наших портів. Та ще й дуже гідну - адже ми вразили не цивільні об'єкти, не палили зерно, не руйнували собори.

Ні, наші БПЛА вразили абсолютно легітимну з усіх точок зору ціль - великий десантний корабель. Який виконував важливу роль у постачанні для всієї південної групи рашистських військ в Україні. Ну, й трохи допомагав перевозити рашистських цивілопітеків, які вирішили "атдахнуть в криму".

Судячи з того, який у нього крін на фотках - його очікує дуже довгий і дорогий ремонт, тривалістю в кілька років (якщо встигнуть дотягнути). Що означає, що з великою долею вірогідністі він вже не візьме участі в цій війні.

А, до речі, сухого доку для ремонту такої складності в Новоросійську нема. Так що цю лоханку в будь-якому разі очікує невесела доля))
Гарний день, визначна перемога.

І як би потім не біснувалася рашистня, ситуації це вже не змінить. Весь їх шантаж зерновою угодою провалений.
ЗИ: А ще бачу, як у рашистів в пабліках волають на тему, що, мовляв, як же так, нам же казали, що безпілотники завжди запускають з кораблів, які йдуть в рамках зернової угоди і тому їх не атакують "наші караблі". А тут виходить, що й тут конашенков сп*здів))

Є угода, нема угоди - наші дрони продовжують свою справу.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:російсько - українська війна, Чорне море, Богдан Буткевич, Новоросійськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar