реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наш земляк загинув за Луганськ

Активісти Прилуцької міської організації ВО "Свобода", а також свободівці – голова РДА Іван Тютюнник та міський голова Дмитро Барнаш долучилися до відкриття меморіяльної дошки на честь загиблого бійця Олега Міхнюка в смт. Мала Дівиця Прилуцького району Чернігівської области. Церемонія відкриття пам'ятної дошки на приміщенні Малодівицької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася за участи рідних, побратимів-афганців із Києва, Чернігова, Прилук, односельців, представників усієї районної громади.

Олег Міхнюк, уродженець селища Мала Дівиця, сотник 8-ї сотні самооборони Майдану, у складі батальйону "Айдар" загинув 20 серпня біля Луганська, захищаючи українську державу на сході країни.

Керівництво навчального закладу започаткувало футбольний турнір пам'яти Олега Міхнюка. У змагу взяли участь школярі чотирьох команд шкіл Прилуцького району.

Звертаючись до учнів, депутат Прилуцької районної ради від ВО "Свобода" Вікторія Дротянко зауважила: "Вам може здаватися, що війна, в якій Олег Міхнюк поклав своє життя, десь далеко. А насправді тут, сьогодні і зараз, ми теж ведемо невидиму на перший погляд війну. В ній ми перемагаємо ворога, коли не говоримо ворожою російською мовою, коли не купуємо російські товари, коли підтримуємо українську армію. Якщо хтось ще цього не усвідомлює, то обов'язково зрозуміє коли буде справжнім господарем на своїй Богом даній землі!"

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»
$IMAGE-left2$






Теги:Айдар, Мала Дівиця, свобода, Луганськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar