реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наш автопричеп – на Хрещатику

Чернігівщина показала Україні кращі товари Виставка та нагородження переможців, лауреатів і почесних фіналістів 7-го Всеукраїнського конкурсу „100 кращих товарів України” пройшла у Києві. Захід відбувся у рамках Європейського тижня якості в Україні.

Кращі виробники розмістили свої стенди в Українському домі на Хрещатику.
Усіх учасників заходу привітала голова Держспоживстандарту Лариса Лосюк.
Вона наголосила, що виставка та конкурс – найкращий приклад співпраці влади та бізнесу і показник того, що Україна розвивається, незважаючи на кризу.

Перший віце-прем’єр Олександр Турчинов додав, що Уряд завжди готовий до співпраці з виробниками та надавачами послуг. А у виставковій залі зібралися амбітні, сучасні підприємства, кожен з яких – переможець.

Наш автопричеп – на Хрещатику Серед учасників виставки – і виробники з Чернігівщини.
Перед входом до Українського дому відвідувачів зустрічав автопричеп для перевезення човнів. Це продукція чернігівського підприємця Оксани Кияшко.

До причепа підходили та цікавились не лише українські замовники, але й іноземні відвідувачі виставки.
Чернігівський лікеро-горілчаний завод „Чернігівська горілка” представив і продукцію-лауреат конкурсу (горілка „Оригінальна”), і нову лінію виробів – серію горілок „Княжа”.
„Княгиня Ольга”, „Ярослав Мудрий” та „Володимир Мономах” – наші нові види продукції”, - пояснила менеджер з продажу Людмила Турчин.

На суші та на морі, від США до ПАР
Неподалік розмістили свій стенд виробники з Ніжина – приватне підприємство „Техно-Т”. Вони виготовляють обладнання виноробства та виробництва спирту, обладнання для переробки риби, м’ясо-кісткової сировини.
Воно працює не лише на суші, але й у морі – розробки „Техно-Т” використовують на риболовних судах. Ніжинські виробники постачають обладнання у країни СНД, на виноробні заводи Закарпаття та півдня України.

Експортує свою продукцію і чернігівське підприємство „Джі-ен-ел” – лауреат „100 кращих товарів України”.
„Ми займаємося традиційним для України видом діяльності – переробкою круп”, - пояснила директор Людмила Логінова.
Крупи від „Джі-ен-ел” їдять жителі близько 20 країн. У тому числі США, Домініканська Республіка, ПАР, країни Індійського басейну, країни Європи та СНД. І звичайно, їх можуть побачити на прилавках магазинів чернігівці.
Зараз „Джі-ен-ел” займається розробкою інтегрованої системи управління якістю та безпечністю харчової продукції та планує і надалі розширювати виробництво.

Наш престиж
Чергу бажаючих скуштувати зібрала на виставці продукція підприємства Торговий дім „Сіверяни” - молоко згущене варене „Ірис”.
„Продукція у нас натуральна, за традиційною технологією”, - розповів директор Євген Соронович.
„Ірис” став одним з переможців „100 кращих товарів України”.
Чернігівське підприємство „Рег-Мік” також переможець престижного конкурсу якості.

„Ми представили на конкурс продукцію, яку випускаємо уже 7-й рік. Це регулювачі температури, вологості та інших параметрів. Вони мають багато функцій, у тому числі безпровідна передача даних на комп’ютер”, - пояснив технічний директор підприємства Ігор Школа.
Продукція „Рег-Мік” працює на підприємствах України та Чернігова.
Мешканці нашого міста добре знають і вироби ВАТ „Домобудівник”. Багато хто живе в оселях, збудованих працівниками підприємства.

Цього року ВАТ „Домобудівник” став переможцем „100 кращих товарів України”.
Всього ж перемогу у конкурсі здобули 2009 року здобули 110 підприємств різних галузей з усіх областей України.

Прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія»




Теги:Джі-ен-ел, Домобудівник, якість Чернігова, чернігівські товари


Читайте також



Коментарі (0)
avatar