реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Народники Чернігівщини повідомляють про попередні результати

31 жовтня 2010 року Україна, на виборах до місцевих рад, зробила свій вибір. І хоча підбиття підсумків ще триває, Чернігівська обласна організація Народної Партії повідомляє про деякі позитивні результати, яких досягли її представники у боротьбі за депутатські мандати в радах Чернігівщини різного рівня, а також за посади міських, сільських і селищних голів.
Так, до обласної ради по одномандатним мажоритарним округам №3 (місто Ніжин), №21 (Коропський район), №44 (Срібнянський район) обрані головний лікар Ніжинського пологового будинку Валерій Якуба (депутат Ніжинської міської ради останнього скликання); директор виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Петро Савич (депутат Чернігівської обласної ради V-го скликання); головний лікар обласного центру з профілактики та боротьби зі Снідом Микола Дейкун.
Значну підтримку виборців отримали народники в Борзнянському районі: щонайменше 12 представників (8 по одномандатним мажоритарним округам та 4 по багатомандатному округу) увійдуть до складу районної ради. Водночас, зазначимо, що сільськими головами на Борзнянщині обрано 14 представників Народної Партії.
Непогані результати наша політична сила має і в місті Ніжин: за попередніми даними народники тут отримали більше 11% голосів до міської ради за партійним списком.
В місті Бобровиця посаду міського голови виборов член Народної Партії Володимир Якушко, а в місті Семенівка крісло мера утримав за собою народник Олександр Бичков.
Більше половини виборців в окремих округах Щорського району визначилися на користь наших однопартійців: вчитель Віталій Коршун, отримав в селі Гута Студенецька 48,3%; директор Щорського агролісгоспу Володимир Приходько (голова фракції народників в районній раді останнього скликання), отримав в селі Рогізки 61%. А з 658 виборців села Кучинівка, які взяли участь у голосуванні, 478 (72,6%) чоловік підтримали голову районної ради Михайла Яковця.
Остаточні підсумки виборів на Чернігівщині стануть відомі лише через кілька днів. А протягом даного часу ми надаватимемо нову інформацію про результати, які отримала Народна Партія в містах і районах області.
Прес-служба
Чернігівської обласної організації Народної Партії



Теги:Чернігівська обласна рада, Народна партія, Щорський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar